Filter
Certificate
Сингапур Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатът е образователна цел за много студенти, които искат да подобрят шансовете си на пазара на труда с висока конкуренция. Сертификатите могат да помогнат на студентите да придобият повече умения и опит в редица разнообразни дисциплини като бизнес, финанси, гостоприемство, лидерство и мениджмънт.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Singapore (新加坡) е град-държава в Югоизточна Азия. Основана като британска колония търговия през 1819 г., след обявяването на независимост тя се превърна в една част на света "е най-проспериращите страни и се гордее света " най-натоварените пристанище ите. Сингапур има шест национални университети и обикновено се възприемат положително и привлича обменя студенти от всички краища на света.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Иновации, Сингапур, Дистанционно обучение

Степени
Място
Сингапур
Темпо на обучение
Emeritus Institute of Management

Цифрова трансформация: Платформа стратегии за успех е тримесечна програма, която запознава участниците с многото начини, по които мрежовите пазари трансформират икономика ... [+]

Защо да се запишете за курса по цифрова трансформация?

Цифрова трансформация: Платформа стратегии за успех е тримесечна програма, която запознава участниците с многото начини, по които мрежовите пазари трансформират икономиката и осигуряват стратегии за проектиране, монетизиране и стартиране на цифрова платформа.

В този курс ще се запознаете с основите на цифровата трансформация, идентифицирайте защо платформите бият продукти и как можете да направите бизнеса си платформа. Ще научите как да стартирате и развиете цифрова платформа и да определите как да използвате отворени иновации за вашата платформа. Този курс ви дава познания за управлението на вашата платформа, стратегическо оценяване на конкуренцията и ви дава футуристичен поглед върху цифровата трансформация в различните индустрии.... [-]

Сингапур Singapore
April 2020
Редовно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски