ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатите са учебни програми, които помагат на студентите да придобият умения и знания, необходими за кариера в някоя определена област. Брой колежи и университети предлагат сертификационни програми, и някои могат да бъдат завършени само за една година.

Някои програми за компютърна мрежа предлагат излагане на компютърна архитектура с фокус върху създаването на мрежи и отстраняване на неизправностите, които могат да представляват проблем за мрежи. Учениците в тези програми могат да изследват съответния софтуер и хардуер с разбиране на тяхното прилагане към бизнес настройки.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Компютърни мрежи Filter

сертификат програма - създаване на мрежи и Linux администрация

VCampus Global
Certificate
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Онлайн обучение

Програми за сертификат, са много важни в индустрията, защото те показват, че сте получили силно специализирано обучение в Networking & Linux администрация. Това е програма ...

Научете повече

Компютърна мрежа (N10-005)

US Online Learning
Certificate
Септ. 2020
Английски
Онлайн обучение

Този изпит обхваща мрежовите технологии, инсталирането и конфигурирането, медиите и топологията, управлението и сигурността. Кандидатстващите роли на работа включват мрежов ад ...

Научете повече