Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатът е академичен курс, който се съсредоточава върху специфична област на обучение. Тези програми са идеални за студенти, които понастоящем работят, но искат да увеличат знанията си или набор умения, необходими за кариерното им развитие и придобиване на по-добри позиции с по-високо заплащане.

Студентите, които искат да се анализира бизнес практики и подобряване на различни компании могат да искат да учат консултации. В зависимост от конкретната програма, студентите могат да развиват своите консултантски умения в областта на управлението, данъци, маркетинг или финанси.

Справяне с държавните университети е далеч от оптимална опция. Частни училища предоставят много по-добра помощ в опита си дистанционно обучение. Няколко онлайн университет равенства учители и ученици на големи разстояния от всички краища на света. Това значително увеличава разнообразието в класната стая, дистанционно обучение и произвежда предизвикателна разговор между тези от изключително различни общности, региони и далечни култури.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Консултантска помощ, Великобритания, Дистанционно обучение Filter

Професионално консултиране Ниво 5 - (Сертификат ниво)

Coaching for Change
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 12 months Отворено кандидатстване Великобритания Derby Катар Doha + още 3

Квалификацията на ниво сертификат демонстрира по-широки познания за ролята на професионалния консултант. Обикновено отнема между 3 и 12 месеца, за да завърши.

Консултантски курс по подбор на персонал - сертифициран с CPD

iStudy
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания London

Има много неща, които влизат в процеса на набиране на нови таланти, което го прави труден и изтощителен процес както за наемателя, така и за наемателя. От гледна точка на човешките ресурси, кандидатът трябва да е безупречен, за да отговори на нуждите на компанията и ако те са безупречни, те трябва да бъдат задържани поради високия им калибър. За да ви помогне в процеса на набиране на персонал, идва този курс за консултант по подбор на персонал. Този курс ще бъде от полза както за HR, така и за кандидата, за да разбере как работи процесът на набиране на персонал. Този курс ще ви запознае първоначално с подбора и процеса на подбор. Ще откриете и задаване на цели, различни видове интервюта и въпросите, използвани по време на тези интервюта. Освен това ще можете да научите за избягване на пристрастия, извършване на фонови проверки, как да направите оферти и много повече. Резултатът от този курс ще ви помогне да станете по-уверени и работоспособни във всяка професия, която преследвате. Единственият въпрос, който остава сега, е колко дълго ще изчакате, без да вземете този курс?