Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатът е академична програма, която подпомага на студентите да придобият специализирани умения за определена работа или професия. В зависимост от кариерата може да са необходими сертификати, които ще ви помогнат да се предвижите в кариера и да подобрите заплащането си.

Студентите, които учат консултации могат да се научат как да се анализира бизнес практики, преглед на финансови отчети, провеждане на изследвания на конкурентните предприятия и разработване на нови бизнес модели. Като класове в управлението на бизнеса, счетоводство, финанси и бизнес администрация е обща.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

4 резултата за Консултантска помощ, Дистанционно обучение Filter

Професионално консултиране Ниво 5 - (Сертификат ниво)

Coaching for Change
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 12 months Отворено кандидатстване Великобритания Derby Катар Doha + още 3

Квалификацията на ниво сертификат демонстрира по-широки познания за ролята на професионалния консултант. Обикновено отнема между 3 и 12 месеца, за да завърши.

Консултантски курс по подбор на персонал - сертифициран с CPD

iStudy
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания London

Има много неща, които влизат в процеса на набиране на нови таланти, което го прави труден и изтощителен процес както за наемателя, така и за наемателя. От гледна точка на човешките ресурси, кандидатът трябва да е безупречен, за да отговори на нуждите на компанията и ако те са безупречни, те трябва да бъдат задържани поради високия им калибър. За да ви помогне в процеса на набиране на персонал, идва този курс за консултант по подбор на персонал. Този курс ще бъде от полза както за HR, така и за кандидата, за да разбере как работи процесът на набиране на персонал. Този курс ще ви запознае първоначално с подбора и процеса на подбор. Ще откриете и задаване на цели, различни видове интервюта и въпросите, използвани по време на тези интервюта. Освен това ще можете да научите за избягване на пристрастия, извършване на фонови проверки, как да направите оферти и много повече. Резултатът от този курс ще ви помогне да станете по-уверени и работоспособни във всяка професия, която преследвате. Единственият въпрос, който остава сега, е колко дълго ще изчакате, без да вземете този курс?

Консултант по цветовете - курс за акредитиран сертификат (онлайн)

The Design Ecademy - Online Design Courses
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение

Accredited Color Consultant Course - сертифициран консултант за цветове печели повече в индустрията за цветови консултанти. Онлайн курсове, без опит или квалификация

Личен купувач

The Design Ecademy - Online Design Courses
Онлайн обучение

Accredited Personal Shopper Course - бъдете сертифициран консултант по изображения