close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификационната програма предоставя на студентите напреднало обучение по конкретен предмет. Това академично удостоверение позволява на студентите да повишат професионалната си квалификация, което може да им помо… Научете повече

Сертификационната програма предоставя на студентите напреднало обучение по конкретен предмет. Това академично удостоверение позволява на студентите да повишат професионалната си квалификация, което може да им помогне да се състезават за промоции и да увеличат заплащането. В много случаи студентите могат да завършат тази програма в 12-месечен период.

Какво е сертификат в ландшафтната архитектура? Това е програма, която се фокусира върху начина на проектиране на функционални външни пространства за частни домове, кампуси, бизнес и съоръжения за отдих. Учебните теми могат да обхващат езерни езера, ландшафтно строителство, материали за озеленяване, стъпки за изготвяне на основния план, терасиране и озеленяване за спестяване на енергия. В някои случаи участниците могат да вземат избираеми умения, за да персонализират своя учебен опит. Инструкциите в класната стая могат да включват видео уроци и измислени изпити. Като цяло, учените трябва да преминат тест с множество отговори, за да получат своите сертификати.

Ландшафтните архитектурни студенти често се научават как да използват софтуера CADD (CADD) и географските информационни системи (GIS), които се изискват за повечето позиции в тази област. Освен това те могат да развият силни способности за решаване на проблеми, които могат да им помогнат в различни аспекти на живота си.

Докато много училища по света предлагат сертификат за ландшафтна архитектура, разходите за програмата могат да варират в различните институции. Студентите трябва да сравняват таксите и таксите, когато търсят програма, която отговаря на техните академични цели.

Сертификатът в ландшафтната архитектура може да доведе до разнообразни възможности за работа, като ландшафтен художник, градинар или служител в управлението на градината. Съществува солиден ръст в тази област в различни сектори, включително жилищно, промишлено и търговско строителство. Налице е нарастващ интерес към устойчивостта, което изисква професионалисти, които знаят как да проектират природосъобразни пространства. Това може да включва проектиране на зелен покрив, покрит с растителност, който намалява замърсяването на водата и въздуха.

Има много университети по света, които предлагат сертификат за ландшафтна архитектура като онлайн опция. За повече информация потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
The Design Ecademy - Online Design Courses

Accredited Garden Design Course - Дизайн на Love Garden? Бъдете сертифициран дизайнер на градината

Accredited Garden Design Course - Дизайн на Love Garden? Бъдете сертифициран дизайнер на градината -
Certificate
Редовно
Задочно
8 месеца
Английски
Онлайн обучение
 
The Design Ecademy - Online Design Courses

Акредитиран курс за озеленяване в градината - бъдете лицензиран дизайнер в 1 година

Акредитиран курс за озеленяване в градината - бъдете лицензиран дизайнер в 1 година -
Certificate
Редовно
Задочно
18 месеца
Английски
Онлайн обучение
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук