Filter
Certificate
Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Има много начини да се подготвите за кариера и да получите сертификат в желаното поле е един от тях. Сертификатът изисква учениците да научат за конкретен предмет и обикновено отнема около една година, за да завършат. Има много институции за висше образование, които предлагат сертификационни програми и обикновено водят до кариерно развитие или промяна в кариерата.

Какво е сертификат в международния бизнес? Получаването на сертификат в международния бизнес изисква от студентите да научат за различни култури по света, както и как да осъществяват бизнес в различни страни. Сертификационна програма за международния бизнес може да се съсредоточи върху финанси, управление, маркетинг, технологии, HR и обслужване на клиенти. Този тип сертификационна програма има за цел да подготви учените да се включат в публичния сектор на управление на бизнеса в други страни. Има програми, които включват езикови курсове за заинтересованите.

Ползите от получаване на сертификат в международния бизнес често са все по-високи. Участниците в програмата често се научават да действат по подходящ начин в бизнес настройките, в зависимост от страната, в която работят. Те също могат да придобият лидерски умения и комуникационни умения.

Ценообразуването за сертификати варира в зависимост от програмата и местоположението. Повечето сертификационни програми имат информация за обучение на техните уеб сайтове.

С удостоверение в международния бизнес е обичайно студентите да получават работа в много различни професии в международен и местен контекст. Някои стават служители в областта на човешките ресурси, служители за набиране на персонал, служители в областта на обучението и развитието, административни ръководители, съветници за финансов риск и съветници за чуждестранни инвестиции. Много продукти и бизнеси се продават в световен мащаб и познаването на това, как работи в международен план, е огромно допълнение при кандидатстване за работа.

Получаването на сертификат в международен бизнес е възможно от всяко място. Тези сертификационни програми се предлагат в много страни по света, както и онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

3 резултата за Международен бизнес

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)

Съдържанието на сертификат за ниво 3 в квалификациите за бизнес проучвания е насочено към управление на комуникациите, бизнес организации в глобален контекст, управление ... [+]

Съдържанието на сертификат за ниво 3 в квалификациите за бизнес проучвания е насочено към управление на комуникациите, бизнес организации в глобален контекст, управление на хора и финанси, както и разбиране на изследователските умения и личностното развитие, очаквани от мениджъра. Тя включва широка гама от високо съответни области на бизнеса и управление на, което го прави идеален за тези, които са започнали, или планирате да се преместите в, кариера в частния бизнес в обществения сектор. Програмата дава възможност на учащите да придобият знания и разбиране в обхват от теми, както и да развият ключови умения, които изискват да се работи в роли за управление на бизнеса.... [-]

Великобритания UK Online
Август 2019
Английски
9 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
UOC Universitat Oberta de Catalunya

... [+]

[-]
Испания Spain Online
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
California Southern University

Международната онлайн бизнес сертификационна програма на CalSouthern е фантастична образователна възможност за професионалистите от международния бизнес, които искат да р ... [+]

От вас не се изисква да подадете резултат от изпит TOEFL, за да кандидатствате и да бъдете допуснати в университета.

Преглед

Сертификат по международен бизнес за посрещане на предизвикателствата на все по-глобалния пазар

Международната онлайн бизнес сертификационна програма на CalSouthern е фантастична образователна възможност за професионалистите от международния бизнес, които искат да разширят уменията си в бързо променящия се бизнес пейзаж, или за изпълнител, който иска да разшири своята бизнес проницателност, за да включи признание за и познаване на актуалните проблеми в глобалната търговия.... [-]

Съединени Американски Щати Costa Mesa
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски