Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатите са учебни програми, които помагат на студентите да придобият умения и знания, необходими за кариера в някоя определена област. Брой колежи и университети предлагат сертификационни програми, и някои могат да бъдат завършени само за една година.

Един образование с акцент върху международната търговия може да даде на студентите умения и информация, необходими за справяне с някои от най-често срещаните предизвикателства в кариерата си в тази област. Те често включват позициите на търговията специалист, анализатор съответствие, асоциирано бизнес развитие и специалист внос.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

6 резултата за Международна търговия, Дистанционно обучение Filter

Професионален сертификат по програмата за брокерски операции (NYIF)

edX
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 4 - 40 weeks Август 2019 Съединени Американски Щати Cambridge + още 1

Получете базови познания за целия жизнен цикъл на търговията от точката на изпълнение до клиринга и сетълмента.

МФК финансиране на международен сертификат за търговията онлайн

eBSI Export Academy
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 3 months Отворено кандидатстване Република Ирландия Ireland Online + още 1

Този курс обхваща всички аспекти, свързани с финансирането на сделката по износа и получаване на плащане. Изпратете ни запитване и ние ще ви даде свободен достъп до първия дисциплината да опитате преди да купите!

международната търговия специалист акредитация

eBSI Export Academy
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 10 months Отворено кандидатстване Република Ирландия Ireland Online + още 1

The International Trade Специалист по акредитация е програма за електронно обучение разстояние, което дава възможност на учениците да постигнат практически международните търговски умения и знания, водещи до акредитирана сертификация от един от най-добре представящите се страни износители в света. Изпратете ни запитване и ние ще ви даде свободен достъп до тази първа курса да опитате преди да купите!

сертификат курсове - износ - документация

Institute Of Shipping
Онлайн обучение Задочно обучение 4 weeks Юли 2019 Индия Jaipur

Търговски новини с помощта на двоични опции

iStudy
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания London

Този курс е за това как да се направи печеливша стратегия за търговия само няколко пъти седмично - само след важни съобщения за новини. В този курс ви научавам как да идентифицирате търговските модели, които обикновено се случват след като се случват най-важните събития и как да се предскаже бъдещото движение на цените, просто като се знае, че участниците на пазара реагират на тази конкретна новина. Защо го знам? Тъй като участниците често надценяват рисковете и подценяват въздействието на определен икономически процес върху определена валута. И можете да използвате тази неефективност на пазара за откриване на двоични опции. След преминаването на този курс ще можете да определите модел на търговия след определено икономическо освобождаване. Ще научите също кога ще отворите търговията и колко време ще изтече, за да направите тази стратегия по-печеливша. Вярвам, че ще се възползвате от възможностите за търговия с двоични опции и ще ви помогне да реализирате печалби. Вземете този курс сега и се научете от моите 12 години опит. Този курс е предназначен както за начинаещи, така и за напреднали търговци! Всичко, от което се нуждаете, е само вашето стремеж да учите! С този курс получавате: неограничен достъп до живота без допълнителни разходи всички бъдещи допълнителни лекции, примери за живи сделки никога не са зададени въпроси пълна 30-дневна парична гаранция в пълен размер Не се колебайте да ми зададете въпроси относно този курс или търговия финансовите пазари! Виктор

Фондова борса

iStudy
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания London

Интересувате ли се да изкарвате прехраната си като борсов посредник или професионален търговец на валута? След това този курс може да ви заинтересува. Благодарение на високата си ликвидност, 24-часов график и лесен достъп, валутната търговия се очертава като популярна кариера, особено за хора с финансово минало. Да бъдеш свой собствен шеф с удобството да печелите пари, използвайки своя лаптоп / мобилен телефон, когато е удобно за вас, е достатъчно мотивация да разгледате Форекс търговията като опция за кариера. Брокерите на акции се занимават с покупко-продажба на акции на пазара, главно за своите клиенти. Те винаги поддържат връзка с клиентите си, постоянно ги актуализират за колебанията на пазара и съветват кога да купят