ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатите са учебни програми, които помагат на студентите да придобият умения и знания, необходими за кариера в някоя определена област. Брой колежи и университети предлагат сертификационни програми, и някои могат да бъдат завършени само за една година.

В по-глобализиран свят, международно обучение може да се възползва всеки, който иска да изгради отлична кариера в най-различни области. Тези, изучаване на международната търговия може да получат опит и образование, необходимо за справяне общите предизвикателства на позиции като сътрудник развитието на бизнеса и анализатор на съответствието.

Ирландия е остров на север-запад от континентална Европа. Той е третият по големина остров в Европа и двадесетият по големина остров на Земята. В посока изток са по-големия остров на Великобритания, от която е отделена от Ирландско море.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Международна търговия, Република Ирландия Filter

МФК финансиране на международен сертификат за търговията онлайн

eBSI Export Academy
Certificate
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
2 месеца
Английски
Онлайн обучение

Този курс обхваща всички аспекти, свързани с финансирането на сделката по износа и получаване на плащане. Изпратете ни запитване и ние ще ви даде свободен достъп до първия дис ...

Научете повече

международната търговия специалист акредитация

eBSI Export Academy
Certificate
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3 месеца
Английски
Онлайн обучение

The International Trade Специалист по акредитация е програма за електронно обучение разстояние, което дава възможност на учениците да постигнат практически международните търг ...

Научете повече