ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за сертификати се фокусират върху дадена област на обучение и обикновено се вземат от лица, които вече работят, желаят да учат на непълно работно време или се стремят да напреднат в кариерата и знанията си. Програмите могат да варират от няколко седмици до повече от година.

Какво представлява сертификатът в международната търговия? Търговията е една от най-важните части на комуникацията в целия свят. С получаването на този сертификат, студентите могат да получат по-добро разбиране за актуалните търговски условия в света, както и за проблеми с инвестициите. Индивидуалните лица могат да научат за политическите и екологичните последици от търговията, както и за предизвикателствата и възможностите, пред които са изправени предприятията в сегашната световна икономика. Повечето сертификационни програми включват класове по обща търговия, преговори и стратегии.

Студентите, които преследват сертификат в международната търговия често установяват, че са в състояние да мислят по-глобално, като виждат голямата картина, когато са представени с проблем. Освен това, поради международния характер на областта, учениците често могат да видят подобрения в комуникационните умения, както и решаване на проблеми, които са полезни както за професионални, така и за лични цели.

Разходите за сертификат в международната търговия са различни за всеки студент въз основа на множество фактори. Държавата, в която той или тя избира да учи, времето, необходимо за попълване на сертификата и дали студентът изучава на непълно работно време или на пълно работно време, има значение за разходите.

Притежателите на сертификат в международната търговия могат да работят в редица области. Те биха могли да бъдат консултанти по международни маркетингови и експортни промоции. Друга потенциална кариера е международен съветник на правителството и търговската политика, специалист, който комуникира с клиентите относно бизнес регулациите на друга държава, като им помага да вземат решения относно областите, в които да се насочите към конкретния бизнес. Друга голяма възможност за кариера е икономистът. Като стане експерт в световната икономика, студентът може да помогне за изучаване и разработване на теории, както и да пише материали за икономическата политика, за да спомогне за популяризирането на разбирането на областта.

Сертификат за международна търговия може да се получи чрез лични или онлайн програми. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

4 резултата за Международна търговия Filter

Професионален сертификат по програмата за брокерски операции (NYIF)

edX
Съединени Американски Щати, Кеймбридж
Certificate
Август 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
4 седмици
Английски
Online

Получете базови познания за целия жизнен цикъл на търговията от точката на изпълнение до клиринга и сетълмента. ...

Научете повече

МФК финансиране на международен сертификат за търговията онлайн

eBSI Export Academy
Република Ирландия, Ирландия онлайн
Certificate
Септември 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
2 месеца
Английски
Online

Този курс обхваща всички аспекти, свързани с финансирането на сделката по износа и получаване на плащане. Изпратете ни запитване и ние ще ви даде свободен достъп до първия дис ...

Научете повече

Сертификат курсове - Export - Документация

Institute Of Shipping
Индия, Jaipur
Certificate
Юли 2020
<
Задочно обучение
<
4 седмици
Online

Сертификат курсове - Export - Документация Ведомствен процедура и формалности за износ Продължителност: четири седмици Mode: ONLINE &nbsp Удостоверението програма в корабо ...

Научете повече

международната търговия специалист акредитация

eBSI Export Academy
Република Ирландия, Ирландия онлайн
Certificate
Септември 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3 месеца
Английски
Online

The International Trade Специалист по акредитация е програма за електронно обучение разстояние, което дава възможност на учениците да постигнат практически международните търг ...

Научете повече