ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатите са учебни програми, които помагат на студентите да придобият умения и знания, необходими за кариера в някоя определена област. Брой колежи и университети предлагат сертификационни програми, и някои могат да бъдат завършени само за една година.

Студентите, които искат да работят в жилищни и търговски недвижими имоти могат да се възползват от формалното образование. Уроци свързани с недвижими имоти могат да включват по икономика, финанси, правни аспекти, реклама, продажби, маркетинг, имотите и ескроу.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Недвижими имоти, Съединени Американски Щати, Дистанционно обучение Filter

Сертификат за професионална програма за социално отговорно развитие на недвижимите имоти (MIT xPRO)

edX
Certificate
Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
8 седмици
Английски
Онлайн обучение

Научете как да практикувате социално отговорно развитие на недвижими имоти чрез прилагане на оценка на социалното въздействие (СИП), оценка на въздействието върху околната сре ...

Научете повече

Онлайн сертификат за управление на съоръжения

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Certificate
<
Редовно
<
Задочно
<
12&nbsp;-&nbsp;18 месеца
Английски
Онлайн обучение

Мениджмънтът на съоръженията е практиката на координиране на физическата работна среда с хората и работата на една организация. Тази дисциплина интегрира принципите на бизнес ...

Научете повече