Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за сертификати, които могат да бъдат спечелени за около година, се състоят от академични класове, които се предлагат на различно ниво на умения и знания. Сертификатите могат да се печелят от студенти с различно академично ниво, със степен на бакалавър или магистър.

Образователните програми по предприемачество са за хора, които искат да започнат и управляват собствен бизнес. В тези програми студентите се научават, как да действат и да мислят с оглед на предприемачески стратегии и как да избягват често срещани грешки.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

5 резултата за Предприемачество, Дистанционно обучение Filter

Професионален сертификат по програма за предприемаческото мислене и лидерство (Babson College)

edX
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 16 weeks Май 2019 Съединени Американски Щати Cambridge + още 1

Научете днес новото конкурентно предимство за създаване и конкуриране във все по-непредсказуем и сложен бизнес свят.

Курс по предприемачество - CPD

John Academy
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение

Много хора в наши дни избраха да направят бизнес, за да станат свои собствени шефове и да следват своята страст. Изграждането на бизнес не е само за това, което ви харесва, но също така трябва да помислите какво би желал вашият потенциален пазар. Трябва да научите основите на предприемачеството и всички бизнес компоненти, за да бъдете успешни в начинанието си. Не е нужно да търсите друг курс; този пълен курс по предприемачество ще ви научи всичко, което трябва да знаете за него. От основите до изучаването на предприемаческия дух и изучаването на всичко за предприемачеството в бизнеса, имаме всичко за вас. Този курс ще ви предостави подходящи умения, знания и информация за предприемачеството.

Сертификат за планиране на ресурсите на предприятието

The University of Scranton Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 years Септември 2019 Съединени Американски Щати Scranton

Университетът в Скрантън предлага онлайн сертификат за завършено висше образование по планиране на ресурсите на предприятието, който помага да се защити вашата позиция - и евентуално да увеличи заплащането ви - в процъфтяващото ERP поле.

Сертификат за следдипломна квалификация по биотехнологично предприятие

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Онлайн обучение Задочно обучение 1 - 5 years Септември 2019 Съединени Американски Щати Washington

Този сертификат Johns Hopkins в биотехнологичното предприятие предлага възможност да се научат критичните аспекти на разработването на биотехнологични продукти, включително как да се създаде ново предприятие, финанси, маркетинг и други области на комерсиализация. Този сертификат е идеален за студенти, които планират да се занимават с предприемачеството в областта на биотехнологиите извън науката.

Онлайн сертификационна програма: Програма за ускоряване на предприемачеството: Разширяване на вашия бизнес

Wharton Executive Education Online
Онлайн обучение 3 months Юни 2019 Съединени Американски Щати San Francisco

Имаш идея. Ти си страстен за това. Искаш да кажеш на целия свят за това. Трябва да излезе там. Но как да стигнете оттук дотам? Това е мястото, където се появи програмата за ускоряване на предприемачеството в Wharton.