Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатът е академичен курс, който се съсредоточава върху специфична област на обучение. Тези програми са идеални за студенти, които понастоящем работят, но искат да увеличат знанията си или набор умения, необходими за кариерното им развитие и придобиване на по-добри позиции с по-високо заплащане.

Както народи са по-свързани с вноса и износа на стоки и услуги, образовани хора са необходими, за да преговарят и да се справят с тези и други взаимодействия. кариери продажбите могат да бъдат намерени в редица отрасли и производствени арени.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

4 резултата за Продажби, Великобритания, Дистанционно обучение Filter

Онлайн сертификат: Мениджър продажби на MIH за Шампионите - 5 курса пакет

e-courses4you
Онлайн обучение Отворено кандидатстване Великобритания Harlow

Ще научите как да намерите перспективи за всяка индустрия, основния процес на продажби, необходими критични умения, как да приключите сделката, как да преодолеете възраженията и много повече.

Управление на продажбите, анализ на продажбите

iStudy
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания London

Управление на продажбите и продажбите са две различни листа от едно и също дърво Повечето хора в продажбите мислят, че за да продават, трябва да направите продукта привлекателен или привлекателен. Те работят върху предпоставката, че трябва да продавате продукта, като излагате неговите характеристики и атрибути. Но това е много повече от това. Научете повече за този курс. Управлението на продажбите и продажбите е от съществено значение особено в бизнес и корпоративните условия. Търговските умения са способността да създавате продукти и услуги, които са необходими на клиентите. Продажбата или маркетинга е умението да продавате продуктите и услугите си на пазара. Продажбата е преди всичко сделка между продавача и бъдещия купувач или купувач (целевия пазар), където се обменят пари (или нещо, за което се счита, че имат парична стойност) за стоки или услуги. Ученето как да управлявате продажбите, анализът на продажбите и техниките за бизнес стратегии ще ви помогне да придобиете тези умения, които ще ни осигурят чрез този курс.

търговски

iStudy
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания London

Искате ли да научите как можете да преодолеете възраженията и да защитите своята сделка? Ако искате да имате плавни умения за водене на преговори, помислете за записване в този курс. Ключов, но все още пренебрегван аспект на обработката на възражения се случва в самото начало на процеса на закупуване, по време на проучването. Търговските представители, които извършват свои собствени проучвания и продажби за развитие на продажбите, срещат безброй възражения в опитите им да се свържат и да се класират за перспективи. Дори ако продавачът е определил правилно перспективата си и е управлявал правилно своите очаквания чрез процеса на продажба, сделката все още може да приключи в преговорите. След това репортерът трябва да прехвърли скоростите от консултанта към преговарящия, за да създаде споразумение, което да е от полза както за собствените им, така и за техните компании. Така че защо се притеснявате с толкова много проблеми, когато можете просто да влезете в курса и да научите как да имате плавни умения за водене на преговори, както и способността да отговаряте на всякакви възражения по време на продажбите. Започвай сега!

Управление на продажбите - Сертифицирано от CPD

iStudy
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания London

Бизнесът е свързан с увеличаване на продажбите и по-добра реализация. Колкото повече продажби можете да придобиете, толкова повече можете да растат. Независимо дали сте собственик на фирма или сте бизнес мениджър, в крайна сметка ще трябва да управлявате продажбите си. По този начин най-важната част от успешния бизнес е подобряването на общите Ви продажби и увеличаване на клиентите. Този курс ви осигурява най-важните неща, които в крайна сметка ще се нуждаете, докато управлявате продажбите си. Това означава, че ще можете да научите как да продавате техники, да подготвяте купувач, да идентифицирате пътуването на купувача, както и да продавате фунии. Ако планирате да организирате процеса на продажба и да ускорите нещата малко, този курс е само за вас! С помощта на този напреднал курс ще можете да увеличите продажбите си независимо от вашия продукт или услуги. Няма значение кой пазар или индустрия насочвате, основите на по-добри продажби остават същите. Също така ще получите експертни съвети и техники, за да сте сигурни, че правите каквото е необходимо, за да запазите продажбите си да управлявате продажбите си по начин, който да се увеличи драстично.