ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатът е академична програма, която подпомага на студентите да придобият специализирани умения за определена работа или професия. В зависимост от кариерата може да са необходими сертификати, които ще ви помогнат да се предвижите в кариера и да подобрите заплащането си.

Професионален програма проучвания е отличен образователен избор за всеки, който се интересува от преследване възнаграждаване кариера след напускане на висшето образование. Този тип програма има за цел да запознае студентите с всичко, което трябва да знаете за въвеждане и постигане на успех на работното място.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Професионални науки Filter

Професионален сертификат за програмата в областта на храните, храненето и здравето (Университет Вагенинген

edX
Certificate
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
14 седмици
Английски
Online

Научете истината за храната и храненето, за да оценявате по-добре, анализирате и прилагате стратегии за подобряване на цялостното здраве. ...

Научете повече

Завършил Сертификат за здраве (Общностно здравеопазване)

University of Southern Queensland (USQ)
Сертификат на бакалавриат
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
6 месеца
Английски
Online

Искате ли да станете експерт в областта на общественото здраве? USQ's Graduate Certificate of Health (Общностно здравеопазване) е предназначен за здравни специалисти, които ис ...

Научете повече