Filter
Certificate
Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за сертификат са насочени към придобиване на съответни знания в течение на дванадесет месеца, в зависимост от успеха на студента. Тези програми осигуряват обучение в конкретна област и могат да помогнат на завършващите да увеличат своя потенциал за работа с добро заплащане.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Семеен бизнес, Дистанционно обучение

edX

Научете стратегии, инструменти и модели, за да създадете синергия в семейството на бизнеса и да развиете предприемчиво предприемачество от поколение. ... [+]

Научете стратегии, инструменти и модели, за да създадете синергия в семейството на бизнеса и да развиете предприемчиво предприемачество от поколение.

Знаете ли, че семейният бизнес в света е двигател на развитието във всеки регион и страна? Знаете също така, че те имат по-добро представяне в ръста на продажбите и възвръщаемостта на печалбите за акционерите, отколкото не-семейни компании, и че те са по-иновативни и предприемчиви. Но всичко това обикновено е вярно, ако успеят да се преместят от едно поколение на друго. И това е голямото му предизвикателство: как да преодолеем от поколение на поколение? Тази програма за професионално сертифициране, фокусирана върху предприемачеството и семейния бизнес, ви дава отговори на този и други въпроси, както и да ви даде необходимите инструменти, за да накарате бизнеса ви да премине успешно с течение на времето.... [-]

Съединени Американски Щати Cambridge
Януари 2020
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
12 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски