Filter
Certificate
Съединени Американски Щати Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за сертификат са насочени към придобиване на съответни знания в течение на дванадесет месеца, в зависимост от успеха на студента. Тези програми осигуряват обучение в конкретна област и могат да помогнат на завършващите да увеличат своя потенциал за работа с добро заплащане.

Справяне с държавните университети е далеч от оптимална опция. Частни училища предоставят много по-добра помощ в опита си дистанционно обучение. Няколко онлайн университет равенства учители и ученици на големи разстояния от всички краища на света. Това значително увеличава разнообразието в класната стая, дистанционно обучение и произвежда предизвикателна разговор между тези от изключително различни общности, региони и далечни култури.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Семеен бизнес, Съединени Американски Щати, Дистанционно обучение

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Темпо на обучение
edX

Научете стратегии, инструменти и модели, за да създадете синергия в семейството на бизнеса и да развиете предприемчиво предприемачество от поколение. ... [+]

Научете стратегии, инструменти и модели, за да създадете синергия в семейството на бизнеса и да развиете предприемчиво предприемачество от поколение.

Знаете ли, че семейният бизнес в света е двигател на развитието във всеки регион и страна? Знаете също така, че те имат по-добро представяне в ръста на продажбите и възвръщаемостта на печалбите за акционерите, отколкото не-семейни компании, и че те са по-иновативни и предприемчиви. Но всичко това обикновено е вярно, ако успеят да се преместят от едно поколение на друго. И това е голямото му предизвикателство: как да преодолеем от поколение на поколение? Тази програма за професионално сертифициране, фокусирана върху предприемачеството и семейния бизнес, ви дава отговори на този и други въпроси, както и да ви даде необходимите инструменти, за да накарате бизнеса ви да премине успешно с течение на времето.... [-]

Съединени Американски Щати Cambridge
Януари 2020
испански
Редовно обучение
Задочно обучение
12 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски