Filter
Certificate
Съединени Американски Щати Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатът е академичен курс, който се съсредоточава върху специфична област на обучение. Тези програми са идеални за студенти, които понастоящем работят, но искат да увеличат знанията си или набор умения, необходими за кариерното им развитие и придобиване на по-добри позиции с по-високо заплащане.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Сливания и придобивания, Съединени Американски Щати, Дистанционно обучение

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Темпо на обучение
edX

Спечелете финансовите умения, необходими за увеличаване на М ... [+]

Спечелете финансовите умения, необходими за увеличаване на М

Преподавана от инструктори с десетилетия опит на Уолстрийт, тази програма за професионални сертификати дава на анализаторите и сътрудниците уменията, от които се нуждаят, за да се повишат

Разберете дали сте предназначени за кариера в М

Тази програма за професионален сертификат предлага интензивно въведение в сложния свят на М... [-]

Съединени Американски Щати Cambridge
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
6 - 24 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски