Filter
Certificate
Съединени Американски Щати Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатът е академичен курс, който се съсредоточава върху специфична област на обучение. Тези програми са идеални за студенти, които понастоящем работят, но искат да увеличат знанията си или набор умения, необходими за кариерното им развитие и придобиване на по-добри позиции с по-високо заплащане.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Сливания и придобивания, Съединени Американски Щати, Дистанционно обучение

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Темпо на обучение
edX

Спечелете финансовите умения, необходими за увеличаване на М ... [+]

Спечелете финансовите умения, необходими за увеличаване на М

Преподавана от инструктори с десетилетия опит на Уолстрийт, тази програма за професионални сертификати дава на анализаторите и сътрудниците уменията, от които се нуждаят, за да се повишат

Разберете дали сте предназначени за кариера в М

Тази програма за професионален сертификат предлага интензивно въведение в сложния свят на М... [-]

Съединени Американски Щати Cambridge
Април 2020
Редовно обучение
Задочно обучение
6 - 24 weeks
Онлайн обучение
Научете повече на английски