Filter
Certificate
Съединени Американски Щати Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за сертификати, които могат да бъдат спечелени за около година, се състоят от академични класове, които се предлагат на различно ниво на умения и знания. Сертификатите могат да се печелят от студенти с различно академично ниво, със степен на бакалавър или магистър.

Образованието в сфера на стратегии може да осигури необходими знания и умения, които се изискват за вземане на ефективни и стратегически бизнес решения. Стратегичен мениджмънт и стратегичен дизайн са две обширни теми, които се изучават от студенти с оглед оптимизиране на ресурси и организиране на най-добри практики.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Стратегии, Съединени Американски Щати

Други възможности в тази научна област:
UCLA Anderson Executive Education

Сложността на съвременния свят на работа е изградена върху фундаменталните принципи, които формират основите на бизнеса, независимо от вашата индустрия и където и да сте ... [+]

EDGE ONLINE: Бизнес фондации

Целта е проста: да предостави ясно работно познание за основните концепции и стратегии, които поставят началото на глобалния бизнес днес. Какво получавате:

Научете със своето темпо: ще получите 90 дни, за да завършите курса онлайнНаучете от най-добрите: този курс се преподава от елита на UCLA Anderson факултет на UCLA AndersonГоворете за разговора: научете основния речник на ключовите области на бизнеса и управлениетоРазходете се: прилагат бизнес концепции, за да увеличите кариерата си и да осигурите по-голяма организационна стойностСертификат за завършване от UCLA Anderson Executive Education... [-]
Съединени Американски Щати Los Angeles
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
90 дни
Онлайн обучение
Научете повече на английски
edX

Научете как отворените 5G мрежи ще превърнат дългообещаните IoT и AI приложения в реалност. ... [+]

Научете как отворените 5G мрежи ще превърнат дългообещаните IoT и AI приложения в реалност.

Тази програма е за настоящи или амбициозни бизнес лидери, предприемачи и мениджъри, които се стремят да използват 5G като част от стратегията си за растеж на бизнеса. Не се изисква образование или официално образование в 5G.

Днес претърпяваме една от най-важните технологични промени през последните 50 години. Различни нови технологии и пазарен натиск се сблъскват, за да отворят бъдещето за бизнеса. Конвергенцията на софтуер и мрежи, облак, контейнери, Интернет на нещата (IoT), Edge, AI и други изискват от нас да преосмислим как вземаме бизнес и технологични решения.... [-]

Съединени Американски Щати Cambridge
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
12 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски