Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатът е образователна цел за много студенти, които искат да подобрят шансовете си на пазара на труда с висока конкуренция. Сертификатите могат да помогнат на студентите да придобият повече умения и опит в редиц… Научете повече

Сертификатът е образователна цел за много студенти, които искат да подобрят шансовете си на пазара на труда с висока конкуренция. Сертификатите могат да помогнат на студентите да придобият повече умения и опит в редица разнообразни дисциплини като бизнес, финанси, гостоприемство, лидерство и мениджмънт.

Проучването на политиката технологиите могат да помогнат на учениците да разберат сложните въпроси, които са в основата на технологичното развитие и управлението на неговия растеж. Студентите могат да научат повече за обществена политика, създаване на правила, или прилагане на сложни системи.

Литва, официално Република Литва е държава в Северна Европа, най-голямата от трите балтийски държави. Той е разположен на югоизточния бряг на Балтийско море, на изток от Швеция и Дания. Повече от 90% от литовците говорят поне един чужд език, а половината от населението говори на два чужди езика, най-вече руски и английски език.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Свиване
Academy Class
London, Великобритания +4 Още

Нулева да AutoCAD HERO само за 5 дни! Научете AutoCAD и се сертифицират като Autodesk Certified Потребителят един.

Нулева да AutoCAD HERO само за 5 дни! Научете AutoCAD и се сертифицират като Autodesk Certified Потребителят един. -
Certificate
Задочно обучение
5 дни
Английски
Авг. 2020
Кампус
Онлайн обучение
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here