$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Дипломата е академично постижение, присъждано на студенти, които завършват серия от курсове по конкретна област на обучение. Участниците в програмата обикновено могат да завършат дипломна работа в рамките на една до… Научете повече

Дипломата е академично постижение, присъждано на студенти, които завършват серия от курсове по конкретна област на обучение. Участниците в програмата обикновено могат да завършат дипломна работа в рамките на една до две години. Дипломите предлагат на учениците начин да усъвършенстват уменията, необходими за работа в различни области.

Какво представлява диплома в областта на архитектурата? Изследването на архитектурата включва обучение за проектиране и създаване на структури в различни среди. Дипломна програма по този въпрос се фокусира върху определен архитектурен стил или архитектурата на структурите в определени среди. Например, дипломата за професионален дизайн на градината предлага курсове за хора, които искат да научат за проектирането на градини като бизнес. Някои дори вземат тази програма, за да се научат как да проектират своя собствена градина. Курсовете включват историята и историята на дизайна на градината, обзавеждането и функциите и професионалната практика за градината.

В зависимост от фокуса на програмата, завършилите диплома по архитектурни проучвания могат да напуснат с разбиране как да управляват малък бизнес в градината, професионално представяне на пространството и ясна комуникация с клиентите за своите проектни цели.

Ценообразуването за такава програма зависи от местоположението. Разходите са различни във всяка страна, а програмите, които отнемат повече време, са често по-скъпи.

За студентите, които получават диплома по архитектура като мост към кариерата, те могат да придобият уменията, които печелят в класната стая, и да поемат различни професионални пътеки. Някои висшисти търсят работа като дизайнери за компании, които са посветени на градината. Други избират да продължат да получат бакалавърска степен по дизайн за живеене на открито. Изборът в крайна сметка зависи от желаната кариера на човека.

Тези, които желаят да получат диплома по архитектурни проучвания, могат да намерят приложими програми в много страни по света. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
The Design Ecademy - Online Design Courses

Акредитирани курсове за интериорен дизайн - можете да бъдете интериорен дизайнер за 2 години

Акредитирани курсове за интериорен дизайн - можете да бъдете интериорен дизайнер за 2 години -
Diploma
Английски
Онлайн обучение
 
The Design Ecademy - Online Design Courses

Акредитиран курс за ландшафтен дизайн - Вземете квалификация за Озеленяване в 2 години с потенциал за пълно бакалавърско обучение. Онлайн курсове, без опит или квалификация ... +

Акредитиран курс за ландшафтен дизайн - Вземете квалификация за Озеленяване в 2 години с потенциал за пълно бакалавърско обучение. Онлайн курсове, без опит или квалификация -
Diploma
Редовно
Задочно
36 месеца
Английски
Онлайн обучение