Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Придобиването на диплома е първа крачка към нова кариера, такива програми осигуряват възможност за кандидатстване за различни професионални позиции. Някои програми изискват академична информация за кандидатстване, много други пък са достъпни за студенти, които са завършили само основно образование.

Програмите по мениджмънт подготвят студентите за начални позиции в сфера на управление чрез изучаване на различни принципи и техники на управление. Тук често се включват решаване на сложни задачи, организационно поведение и вземане на сложни решения. Курсовете по мениджмънт също така се фокусират върху овладяване на лидерски качества, които са необходими за позиции на ръководители.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

19 резултата за Управленски науки Filter

Диплома по здравен мениджмънт и модели на правото

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 120 часове Запитване на информация Испания Spain Online + още 1

Курсът развива чрез метода на преподаване, ориентиран от "Казуси", актуализация на най-релевантните и практически въпроси, които се разпитват в сегашното обществено и частно здравно управление. Той също така анализира новите критерии за публично-частни отношения, които може да са необходими в рамките на новото глобализирано здравеопазване.

диплома по управление на проекти

ALISON
Онлайн обучение Задочно обучение 10 - 12 часове Република Ирландия Galway

умения за управление на проекти, са в голямо търсене сред работодателите в световен мащаб. Този безплатен онлайн курс от ALISON предлага цялостен преглед на управлението на проекти, включително методология, инструменти комплекти и документация, и жизнения цикъл на проекта, включително анализ, планиране, проектиране и оценка.

Диплома по мениджмънт

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Отворено кандидатстване Швеция Zürich + още 1

Разбирането на многото роли и функции на управление в рамките на бизнеса е от ключово значение за тези, които се стремят да станат мениджъри на бъдещето.

Diploma in Business Organisations

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Отворено кандидатстване Швеция Zürich

Способността да се разбере структурата на една организация, както и факторите, които оформят структури е важно умение в бизнеса. Мениджърите трябва да имат добра оценка на промените, които те могат да направят, за да се подобри ефективността на организациите.

диплома по складиране и логистика

Institute Of Shipping
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Юли 2020 Индия Jaipur

Инвентаризация управление и ефективно позициониране експлоатация на запасите, управление и поддръжка.ПОДОБРЯВАНЕ НА ВАШЕТО пазарна стойност

Диплома по лидерство

Shaw Academy
Онлайн обучение Задочно обучение 4 седмици Отворено кандидатстване Република Ирландия Ireland Online

В Shaw Academy , ние вярваме, че ако вие

Диплома по лидерство и отговорно публично управление

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 90 часове Септември 2019 Испания Madrid + още 1

Дипломата за лидерство и отговорно обществено управление е разработена с цел да допринесе за обучението на професионалисти на високо равнище, по въпросите на управлението и дефиниране на публични политики, чрез укрепване на техния капацитет за генериране на социални трансформации, така че те да участват определяне на обществения дневен ред и развитие на отговорно и устойчиво управление в организациите и институциите на публичния сектор и гражданското общество; то също е пространство за диалог и дебат между публичния и частния.

ръководство

Online Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 700 - 1800 часове Отворено кандидатстване Великобритания Coventry + още 1

Бакалавърска степен 4 (лидерство и работа в екип) и ниво 5 (разширена диплома по мениджмънт) е 240 кредитен курс, предназначен да ускорява студентите до последната година на бакалавърска степен по лидерство и мениджмънт, която може да бъде завършена на университет във Великобритания в университета или чрез дистанционно обучение.

Диплома от 7-ми клас по стратегическо управление и лидерство, водеща до магистърска степен по бизнес администрация (етап на дисертация)

Cambridge Management and Leadership School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 - 9 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Cambridge + още 1

Диплома за ниво 7 по стратегическо управление и лидерство, водеща до MBA Top Up, развива знанията, разбирането и уменията на учениците, които те изискват, за да се справят със сложността на лидерството и стратегическото управление в бизнес контекста и да развият способността си да водят промени в организациите.

Ниво 8 Диплома по стратегическо управление и лидерство

Cambridge Management and Leadership School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 6 - 18 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Cambridge + още 1

Диплом от 8-ми ниво по стратегическо управление и лидерство е предназначен за разработване и прилагане на ефективни стратегии в амбициозни организации. Стратегическото управление е за изпълнителни директори и старши мениджъри и за тези, които имат авторитет и лично вдъхновение за превръщане на организационната стратегия в ефективно корпоративно представяне.

Диплома по управление на проекти (виртуална)

Asturias Corporación Universitaria
Онлайн обучение Задочно обучение 130 часове Януари 2020 Испания Madrid Колумбия Bogotá + още 2

С тази диплома студентът ще придобие ясна визия за основните компоненти, с които се управляват проектите, ключовите точки за управление и овладяване на междуличностните умения, елементите за постигане на печелившите преговори и кратките характеристики на проектите. за бъдещото му препитание, за да бъде успешна. ..

Диплома по управление и одит на професионалното здраве (виртуална)

Asturias Corporación Universitaria
Онлайн обучение Задочно обучение 130 часове Януари 2020 Испания Madrid Колумбия Bogotá + още 2

Дипломата по одит и управление на трудова медицина позволява на студента да придобие умения по теоретичен и практически начин за разработване на работни дейности като: администриране, внедряване, подобряване и поддържане на системите за професионално здраве и промишлена безопасност ...

Диплома по управление на интегрирани системи за управление HSEQ (виртуални)

Asturias Corporación Universitaria
Онлайн обучение Задочно обучение 120 часове Януари 2020 Испания Madrid Колумбия Bogotá + още 2

Чрез завършване на дипломата за управление на интегрираните системи за управление на HSEQ, професионалистите ще могат да придобият необходимите знания за разработването, поддръжката и подобряването на системи за управление, основани на международните стандарти, за да ги приложат към различните организации ...

Сертификат на фондацията в морското корабоплаване

ShippingCollege
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 4 - 14 дни Отворено кандидатстване Великобритания UK Online + още 1

Този курс ще обхване основите на глобалното морско корабоплаване с особен акцент върху контейнеризацията и линейното корабоплаване. USD140

Диплома по продажби по морски плавателни съдове

ShippingCollege
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 5 месеца Отворено кандидатстване Великобритания UK Online + още 1

Онлайн курсове за дипломи и сертификати, които ще покриват корабоплаването и продажбите, за да подготвят ръководител продажби в тази специализирана индустрия. Тази диплома е подходяща и за търговски представители, желаещи да се присъединят към индустрията на корабоплаването.