Filter
Diploma
Индия Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Дипломата е документ, който се издава от множество институции, от колежи до технически училища. Целта е да се покаже, че притежателят има специфични познания по съответен предмет и е завършил обучение по съответна дисциплина.

При следване в програми по мениджмънт студентите придобиват важни умения в сфера на бизнес, включително комуникации, самоанализ, планиране и изграждане на екип. Повечето програми се фокусират върху етически и културни разлики, които влияят върху труда. Изучаването на такива предмети често подготвя студентите за начални позиции в сфера на управление.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Управленски науки, Индия

Institute Of Shipping

Инвентаризация управление и ефективно позициониране експлоатация на запасите, управление и поддръжка.ПОДОБРЯВАНЕ НА ВАШЕТО пазарна стойност ... [+]

Инвентаризация управление и ефективно позициониране експлоатация на запасите, управление и поддържане на инвентара. Правилното функциониране на склад и логистика. Управлението е голяма работа обхванати в управление на склада кратък курс план.

Продължителност: преди 1 година онлайн курс

»Терминология

Въвеждане Доставка Терминология Морски Условия Incoterms Loadline ACU / ADS / CQD / ISPS / SOLAS Tide Clock Свят Ports ... [-]
Индия Jaipur
Юли 2020
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски