close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Дипломата може да увеличи потенциала за работа, промоции или промяна в кариерата. Повечето се предлагат в институции за висше образование и не изискват допълнителни академични предпоставки, преди да присъстват. Какв… Научете повече

Дипломата може да увеличи потенциала за работа, промоции или промяна в кариерата. Повечето се предлагат в институции за висше образование и не изискват допълнителни академични предпоставки, преди да присъстват.

Какво представлява дипломата за управление на дребно? Обучението обикновено се фокусира върху мениджмънта в търговията на дребно, включително етапите на търговията на дребно. Учениците могат да провеждат изследвания, да контрастират и да сравняват тактически подходи и да работят в екип. Темите могат да обхващат информация за маркетинг, мърчандайзинг, връзки с клиенти, промоции, контрол на запасите, верига за доставки, операции в магазините, финанси и управление на хора.

Работата в екип, писмената комуникация и вербалната комуникация са умения, които са необходими в света на търговията на дребно. Мениджърите трябва да бъдат ефективни комуникатори със своите екипи, но тези умения се простират извън работата и в застъпничеството на общността, индивидуалния живот и бизнес отношенията.

Дипломните курсове варират по дължина, но много от тях могат да бъдат завършени до три месеца или по-малко. Разходите варират в зависимост от това къде, колко дълго и какъв тип институция. Повечето уебсайтове на институциите или консултантите по приемане имат необходимата информация, за да направят информирано решение преди да се включат в дипломна работа.

Диплома за управление на търговията на дребно подготвя студентите да работят като мениджъри на дребно, генерални мениджъри и ръководители на екипи в търговски обекти. Възможните позиции на входно ниво включват координатор на ценообразуването и подписването, помощник-мениджър на магазина, представител на мърчандайзинг и помощник-купувач. Средните и висшите работни места включват контролиращ купувач, плановик на стоки, купувач, управител на магазин, директор на магазина, мениджър за дистрибуция и мениджър на област. Другите мениджърски позиции извън търговията на дребно могат да предлагат работа на завършилите. Допълнителни свързани длъжности включват бизнес треньори, работодатели, психолози и дори съветници. Някои дипломи използват тази диплома, за да продължат обучението си по бизнес, мениджмънт, маркетинг или следдипломна квалификация. Дипломата също така дава на хората умения да ръководят собствения си бизнес като предприемачи.

Намерете дипломиран курс, който съответства на вашия график, интереси и финанси, независимо дали онлайн, на местно или международно ниво. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Mindway
Мадрид , Испания

С дипломния курс „Управление на дребно и дигитален клиентски опит“ ще научите основите на бизнеса на дребно и неговата трансформация през 21-ви век. ... +

С дипломния курс „Управление на дребно и дигитален клиентски опит“ ще научите основите на бизнеса на дребно и неговата трансформация през 21-ви век. -
Diploma
Английски, испански
Септ. 2021
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук