Filter
Diploma
Великобритания Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите често се записват за дипломни програми с цел изучаване на конкретна тема или набор от умения, които ще им помогнат да започнат кариера, свързана с определен професионален интерес. Документи за такова ниво образование се връчват от институции за средно професионално образование, технически училища и даже университети.

Както народи са по-свързани с вноса и износа на стоки и услуги, образовани хора са необходими, за да преговарят и да се справят с тези и други взаимодействия. кариери продажбите могат да бъдат намерени в редица отрасли и производствени арени.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Продажби, Великобритания

Степени
Място
Великобритания
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
International Career Institute

Няма никаква мистерия в продажбите. Отваряне и затваряне на продажба са умения, които могат да се научат и да имате възможност да го направят в този курс. Следните единиц ... [+]

Съдържание на курса: Какво ще обхване

Няма никаква мистерия в продажбите. Отваряне и затваряне на продажба са умения, които могат да се научат и да имате възможност да го направят в този курс. Следните единици съставляват нашата конкурентна програма за продажби:

единици на курса

1 развиване на умения в продажбите

Продаваме Стъпки и Методи Откриване на продажба: Изграждане на Желателно Atmosphere Затваряне на продажба: завладяването Възражения ... [-]
Великобритания London
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Online Business School

Бакалавърската степен 4 (Продажби и маркетинг) и Ниво 5 (разширена диплома по мениджмънт) са 240 кредитни курса, предназначени да ускорят студентите до последната година ... [+]

Бакалавърската степен 4 (Продажби и маркетинг) и Ниво 5 (разширена диплома по мениджмънт) са 240 кредитни курса, предназначени да ускорят студентите до последната година на бакалавърска степен по продажби и маркетинг, която може да бъде завършена на Великобритания в университета или чрез дистанционно обучение.

Модулите на ниво 4 и задачите на този курс са еквивалентни на първата година от университетската степен, а модулите и заданията от ниво 5 са ​​равностойни на втората година на университетска степен .... [-]

Великобритания Coventry
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
700 - 1800 часове
Онлайн обучение
Научете повече на английски