Filter
Diploma
Индия Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Състава на учебните програми включва и общи дисциплини, и технически знания, но най-често всичко е свързано с овладяване на едно конкретно умение. Завършването на такива програми отнема от една до две години и позволява на студентите да придобият знания за определена професия.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Управление на вериги за доставки, Индия

Други възможности в тази научна област:
Institute Of Shipping

Инвентаризация управление и ефективно позициониране експлоатация на запасите, управление и поддръжка.ПОДОБРЯВАНЕ НА ВАШЕТО пазарна стойност ... [+]

Инвентаризация управление и ефективно позициониране експлоатация на запасите, управление и поддържане на инвентара. Правилното функциониране на склад и логистика. Управлението е голяма работа обхванати в управление на склада кратък курс план.

Продължителност: преди 1 година онлайн курс

»Терминология

Въвеждане Доставка Терминология Морски Условия Incoterms Loadline ACU / ADS / CQD / ISPS / SOLAS Tide Clock Свят Ports ... [-]
Индия Jaipur
Юли 2020
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски