ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Разликата между един MBA и един глобален MBA е, че един е по-фокусиран върху привеждане на студентите в международно фокусирана учебна програма. Глобалната програма за MBA също обикновено има повече културно разнообразни студенти.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Бизнес проучвания, Испания Filter

Global MBA в цифровия бизнес

Zigurat Global Institute of Technology
Испания, Барселона
Global MBA
Септември 2020
<
Задочно обучение
Английски
Online

Глобалната магистърска програма по бизнес цифрови технологии е предназначена за професионалисти, които искат да насърчат своите технологични и умения за вземане на решения и д ...

Научете повече