Filter
Сертификат на бакалавриат
Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите, които завършват такива програми за сертификат, придобиват съответно ниво подготовка и знания, необходими за професионално и академично развитие. Тези кратки курсове могат да бъдат полезни за заздравяване на текуща кариерна позиция или напредък в академичните кариери.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Управление на вериги за доставки

TUI University - College of Business Administration

Вниманието е насочено към представяне на аналитични инструменти и техники за управление, които ще позволят специалисти по логистика, да се анализира, оценява и подобряван ... [+]

Целта на Graduate сертификат по мениджмънт на веригата за доставки е да осигури надзорни органи, управители, мениджъри и специалисти по логистика, на всички нива, притежаващи бакалавърска "е степен на възможност да се учат на инструментите и техниките, използвани за постигане и гарантиране на качеството веригата за доставки и логистика системи за управление.

&nbsp

Вниманието е насочено към представяне на аналитични инструменти и техники за управление, които ще позволят специалисти по логистика, да се анализира, оценява и подобряване на ефективността на веригата за доставки и логистични процеси в една организация. ... [-]

Съединени Американски Щати Cypress
Септември 2019
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски