Прочетете официалното описание

Интегрираната работа / магистърска степен по мениджмънт (USA) в General Management е идеалното начало за вашата кариера. Участниците в програмата работят на пълен работен ден като помощници на ръководството в компаниите и едновременно с това завършват двугодишна интерактивна онлайн програма за обучение в SIBE в сътрудничество с Post University (САЩ). Като обработвате предизвикателни проекти в реални случаи като интегрирана част от изследването, вие развивате свои собствени компетенции и в същото време генерирате измерими ползи за компаниите-партньори. MA / MBA (САЩ) е за учени от всички дисциплини.

 • Продължителност на проучването: 24 месеца.
 • Степени: Магистърска степен по общо управление (MA) и магистър по бизнес администрация (MBA), 120 кредитни точки според ECTS.
 • Английски език
 • Място на семинара: независимо от местоположението чрез онлайн кампус, местоположение в компанията, времева гъвкавост.
 • Начални дати: няколко пъти в годината.
 • Незадължително отделно чуждо проучване, резервирано.
 • Тествайте магистърската програма в нашето проучване без задължение

УО е акредитиран от премиера от FIBAA и по този начин принадлежи към 3% от притежателите на премия за печат сред магистърските курсове на акредитираните от FIBAA програми. По този начин FIBAA удостоверява изключителното преподаване в тази учебна програма. FIBAA присъжда първокласен печат на курсове, които вече са установени на пазара и които не само отговарят, но и надхвърлят по-голямата част от изискванията за качество. Магистърът по общо управление, който се присъжда от SIBE , е акредитиран от FIBAA и квалифицира студента да продължи да учи за докторска степен. Магистърска степен по бизнес администрация, присъдена от Пощенски университет, е акредитирана ACBSP.

съдържание

Програмата включва 17 курса плюс магистърска теза. Преди началото на всеки курс студентите получават пълна прозрачност по отношение на съответното съдържание, задачи, изпити и критерии за изискване. По този начин те знаят точно кога да очакват кои задачи и как могат да планират как да постигнат съответните си цели.

Нашият партньор

114946_POST_LOGO_BALDRIDGE_horizontal-300x171.png

Пощенският университет е основан през 1890 г. Оттогава той подкрепя студентите си в придобиването на знания, компетенции и опит, за да могат да бъдат успешни в избраната от тях област. Базирана в Уотърбъри, Кънектикът, САЩ, Пощенският университет е известен с качеството, учебните програми за повишаване на кариерата и малките семинарни групи. Той е признат от щата Кънектикът и е акредитиран от Асоциацията на училищата и колежите в Нова Англия (NEASC). Училището за бизнес Малкълм Балдридж е бизнес училището на Пощенския университет. Той е акредитиран от Акредитационния съвет за бизнес училища и програми (ACBSP). Преподавателите в Школата по бизнес на Малкълм Балдридж са бизнес експерти на високо ниво с дългогодишен опит в преподаването. Кликнете тук за "Награди и признания" на Пощенския университет. Post University предлага курсове за бакалаври и магистърски програми на международни студенти, както като програми в университета, така и в онлайн формат.

проект

Вие работите съвместно с Вашата компания при задачата за планиране и изпълнение на иновационния проект. Типични проекти са, например, в областта на международното бизнес развитие, дигитализацията или корпоративното предвиждане и др. Онлайн семинарите в Пощенския университет осигуряват методическа експертиза на общото ръководство за решаване на проблема. Те предоставят практическа компетентност за изготвяне и изпълнение на анализи и бизнес планове за целевия пазар, точно по начина, по който се нуждаете от него за вашата компания. SIBE предоставя на своите семинари по проекта лична подкрепа от преподавател по проекта за всички две години. Този преподавател по проекта помага за успешно прилагане на знанията от семинарите за практиката и средата на компанията чрез коучинг. Лекторът на проекта също подпомага студентите в разработването, определянето, разполагането и изпълнението на проекта в рамките на компанията.

 • Фокус на проекта - Дигитализация
  MA / MBA в General Management предлага дигитални туземци с първа академична степен във всяка дисциплина и възможност да работят по един или повече иновативни проекти за анализ на данни в една компания. Работата по проекта е интегрирана в магистърска степен по бизнес администрация ( SIBE ) и магистърска степен по бизнес администрация (General Management), която обхваща междусекторни области като информационни технологии, икономика и лидерство. Студентите работят в международни групи и работят по проекти за анализ на реални данни през цялото времетраене на проучването.
 • Фокус на проекта - Развитие на международния бизнес
  Както показват резултатите от дългосрочното изследване „Фактори на успеха на германски компании в чужбина”, става ясно, че освен качеството на продуктите, селекцията на подходящия партньор и по-специално добрите контакти е от съществено значение за успешния бизнес в чужбина. В допълнение, доброто познаване на пазара и квалифицираните служители са от голямо значение за половината от анкетираните компании.

Училището по международен бизнес и предприемачество ( SIBE ) набира млади мениджъри с трудов стаж в целевата държава, които завършват курс за управление на висше образование в SIBE и работят като помощници в управлението в немска компания. В зависимост от проекта на компанията, учениците работят в родната си страна, в Германия или в смесени места.

Изпити

Разбира се, вие също трябва да придобиете нови знания и да предоставите записи за изпълнението в MA / MBA (САЩ) в General Management. Въпреки това, тъй като действителните компетенции са по-важни в работата, отколкото преминаването на тестове за знания, ние сме насочили цялата програма към развитието на компетентността ви. Ето защо няма да пишете изпити, за да проверите знанията си по време на магистърска степен по мениджмънт (MBA) (САЩ) по общо управление. Вместо това ще разработите решения за проблеми и задачи под формата на презентации, документи за трансфер (TP), доклади за трансферна документация (TDR) и документи за управление на проекти (MPP), които ще използвате за вашия иновационен проект и дисертацията на вашия магистър.

Допускане

Ти имаш:

 • Ентусиазъм за програмата.
 • Завършила първа степен (степен от одобрен от държавата университет, университет по приложни науки, степен BA / „двойна система“ или сравнима степен от друго немско / чуждестранно висше учебно заведение).
 • Най-малко 180 кредитни точки според ECTS или международно сравними.
 • Много добро владеене на английски език.
 • Успешно завърши многоетапен процес на подбор в SIBE , част от университета Steinbeis в Берлин.
 • KODE®-оценка.

Моля, изпратете ни следното:

 • Английска автобиография (максимум 2-3 страници).
 • Мотивационно писмо на английски език (макс. 1 страница).
 • Университетско свидетелство и знак на първа степен.
 • Сертификат за обща квалификация за прием във висше образование.
 • Позовавания на работодателя, референтни писма (ако има такива).

Разходи

Разходи за Вас като помощник за управление:

 • Такса за обучение от 340 EUR / месец

Разходи за компанията:

 • Такса за програмата: 1,070 € / месец (плюс законоустановен ДДС)
 • Заплата на управителния асистент: свободно преговаряща (обаче, най-малко 1 500 евро бруто на месец за заетост в Германия *)

* Горната информация се основава на предположението, че дерогация в съответствие с раздел 22 MiLoG е приложима в случай на договори за стаж в рамките на двойна програма за обучение на SIBE ; това обаче подлежи на различна юрисдикция, която може да възникне в бъдеще. Доколкото SIBE GmbH не поема отговорност.

Програма за перспектива

Програмата “Перспектива” предлага на бежанците с първите академични степени във всяка дисциплина възможност да придобият магистърска степен и трудов опит в немска фирма за период от 24 месеца. Участниците в програмата „Перспектива“ работят на пълен работен ден (обикновено като стажанти) в компании, които отговарят на техния опит. Програмата на магистърската програма SIBE ги подпомага в решаването на личните им кариерни цели и развиването на техните компетенции в полза и успех на фирмата-партньор. Доклади: LBBW Immobilien Kommunalentwicklung GmbH, ctc Cartech Company

Програма с обучение на:
Английски
Немски
Последна актуализация May 9, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
24 
Редовно обучение
Price
8,160 EUR
Разходи за Вас като помощник в управлението: такса за обучение от € 340 / месец. Разходи за компанията: Такса за програмата: 1,070 € / месец (плюс законоустановен ДДС) Заплата на управителния асистент: свободно преговаряща (обаче, най-малко 1 500 евро бру