Програмата Dual Degree в Общото управление на Школата по международен бизнес и предприемачество ( SIBE ) включва 17 курса плюс магистърска теза. Преди началото на всеки курс студентите получават пълна прозрачност по отношение на съответното съдържание, задачи, изпити и критерии за изискване. По този начин те знаят точно кога да очакват кои задачи и как могат да планират как да постигнат съответните си цели.

проект

Вие работите съвместно с Вашата компания при задачата за планиране и изпълнение на иновационния проект. Типичните проекти са например в областта на международното бизнес развитие, дигитализацията или корпоративното предвиждане и др.

Онлайн семинарите в Пощенския университет осигуряват методическа експертиза на общо ръководство за решаване на проблема. Те предоставят практическа компетентност за изготвяне и изпълнение на анализи и бизнес планове за целевия пазар, точно по начина, по който се нуждаете от него за вашата компания.

SIBE предоставя на своите семинари по проекта лична подкрепа от преподавател по проекта за всички две години. Този преподавател по проекта помага за успешно прилагане на знанията от семинарите за практиката и средата на компанията чрез коучинг.

Лекторът на проекта също подпомага студентите в разработването, определянето, разполагането и изпълнението на проекта в рамките на компанията.

акредитация

  • Магистърът по общо управление, който се присъжда от SIBE , е акредитиран от FIBAA и квалифицира студента да продължи да учи за докторска степен.
  • Магистърска степен по бизнес администрация, присъдена от Пощенски университет, е акредитирана ACBSP.

Академични изисквания

  • Ентусиазъм за програмата.
  • Завършила първа степен (от германско или чуждестранно висше училище).
  • Много добро владеене на английски език.
  • Успешно завърши многоетапен процес на подбор в SIBE , част от университета Steinbeis в Берлин.
  • KODE® тест.
  • Работодател, който ще подкрепи тази програма.

Работен опитСамо студенти, които вече са заети, могат да се запишат!

Такса за обучение

  • Фирмата, в която студентът е нает, плаща 1070 евро плюс ДДС на месец
Програма с обучение на:
  • Английски
Последна актуализация Юни 17, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
24 
Редовно обучение
Price
4,080 EUR
Разходи за Вас като помощник в управлението: такса за обучение от € 340 / месец. Разходи за компанията: Такса за програмата: € 1,070 / месец (плюс законоустановен ДДС)
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване

SIBE Project Based Specialization Explained

SIBE Graduation 2018