MS в съдебната психология

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед

Магистърът по съдебна психология е 36-кредитна онлайн програма, която предоставя на студентите поглед върху пресечната точка на психологията и правните въпроси. Студентите разбират какво правят криминалистичните психолози и ще се научат как да прилагат това обучение в различни професионални контексти.

Тази образователна програма ще предостави на студентите професионалното обучение, необходимо за да функционират на оптимално ниво в различни криминалистични условия, където се използва психология, включително съдилища, правоприлагане, наказателно правосъдие, служби за национална сигурност, затвори, агенции за социални услуги, агенции за защита на децата и др. и пречиствателни съоръжения.

Много студенти в нашата програма са се специализирали в областта на правото, психичното здраве или други здравни услуги и искат да работят в криминалистиката. Други са заинтересовани да продължат кариерата си и да заемат по-висши позиции. Някои от нашите студенти използват тази степен, за да ги направят по-конкурентни при кандидатстване за докторска програма.

Онлайн форматът и неклиничните учебни програми правят програмата отлична възможност за работещи професионалисти, които се нуждаят от интеграция на следдипломно обучение с работни задължения. Програмата е насочена и към тези, които живеят в селските или пограничните райони в и извън Съединените щати, тези с ограничен или никакъв достъп до този тип образователна програма за висшисти, както и лица, които работят нетрадиционни графици за смяна, като тези в органите на реда, корекции, национална сигурност и военни.

уебинари

Програмата MS в съдебната психология периодично е домакин на безплатни уебинари, провеждани от програмните преподаватели в области, свързани с програмата. В уеб семинарите са включени преглед на програмата и информация за кандидатстване за нея. Сесиите се записват и връзките са включени по-долу. Вижте по-долу за дати / часове и информация за регистрация.

Д-р Грег Веки обсъжда активни убийци, базирани на оплакване в училищна и работна среда и разглежда методология, която използва поведенчески анализ, за да увеличи успеха на прогнозирането и предотвратяването на тези събития.

Важна забележка

Понастоящем няма лиценз или сертификация във Флорида или повечето щати за съдебната психология. Счита се за подвид на други клинични психични заболявания или правни програми. Ако целта ви в кариерата е да бъдете криминалистичен психолог или да направите клинична работа, тогава се препоръчва да обмислите нашите докторски програми като нашата докторска степен. в клиничната психология или Psy.D. в клиничната психология, тъй като тези програми водят до общия лиценз за психология във Флорида и повечето щати. Също така, MS в съдебната психология отговаря на предпоставките за тези програми. Ако искате да бъдете съветник по психично здраве на ниво магистър, можете да кандидатствате за нашата MS в консултантска дейност, където можете да получите изискванията за лицензиране във Флорида.

Изисквания за прием

За да бъде разгледан за приемане в следдипломно образование, от кандидата се изисква да представи доказателства за академична способност и да проявява силен интерес в областта на съдебната психология. Минималните изисквания включват степен на бакалавърска степен от регионално акредитирана институция.

 1. Попълнете онлайн формата за кандидатстване.
 2. Подайте невъзвръщаема такса за кандидатстване в размер на 50 щатски долара.
 3. Подайте бакалавърска степен от регионално акредитирана институция. Трябва да се представят официални преписи от всички посещавани училища и / или агенция за оценка на чуждестранни степени.
 4. Имайте GPA 3,0 в последните 60 кредити на бакалавърско ИЛИ завършване на минимум 18 кредита на следдипломно обучение с GPA 3,0 или по-добре ИЛИ завършване на GRE теста с предпочитана оценка 300 или 1000 (предишна версия на изпита ) в словесните и количествените раздели. (Кандидатите със средно ниво на бакалавърска степен под 3.0, но 2.5 или по-висока, които имат доказан трудов стаж в областта на правото, правоприлагането, корекциите, наказателното правораздаване или свързана област. Може да се изисква интервю.)
 5. Подайте есе от 500 думи, обясняващо интереса ви към областта на съдебната психология. Опишете как вашите професионални, академични и лични преживявания са ви накарали да кандидатствате за магистърска степен по тази програма. Включете пълното си име в есето. Личното изявление ни помага да ви опознаем отвъд обективните данни, предоставени в прегледа на вашите оценки на курса и друга обективна информация. Той също така демонстрира вашата способност да съобщавате мислите си по професионален, организиран и кратък начин.
 6. Изпратете две академични или професионални писма с препоръки от лица, които са запознати с вашата способност за следдипломно обучение.
 7. Покажете доказателство за владеене на английски език (ако е приложимо).
 8. Може да се наложи интервю за приемане в програмата.

Забележка: Всички студенти се приемат само в следдипломното обучение. След завършване на първите 4 курса с 3.0 GPA или по-добри, те ще бъдат матрикулирани в програмата за степен. Студентите, които не отговарят на този стандарт, ще бъдат преустановени в програмата.

Програмата ще приема кандидатури за студенти, които не търсят степен (специални студенти), които могат да вземат до четири курса, без да кандидатстват за пълен прием в програмата. Тези студенти ще се нуждаят от одобрението на програмния директор. От тях ще се изисква да следват всички процедури, ако желаят да кандидатстват за пълно присъствие в програмата.

Международни студенти

Чуждите граждани, които пребивават извън САЩ по време на кандидатстването си и чийто роден език не е английски, трябва да представят доказателства за владеене на английски език, като задоволително завършат теста на английски език като чужд език (TOEFL). Изискванията към точките са същите като тези на бакалаври и са както следва: минимален рейтинг на хартията = 550; минимален компютърен резултат = 213; минимален интернет резултат = 79). Вместо TOEFL се приема изпитване 6.0 на изпит за международна система за изпитване по английски език (ILETS).

Ето някои от причините, поради които студентите са избрали NSU.

 1. Малките размери на класовете ви дават достъп до преподаватели един до един.
 2. Живият живот на кампуса включва NCAA Athletics, социални и професионални организации, културни дейности и уелнес и фитнес.
 3. През 2018 г. е класиран на 200 най-добри колежа сред националните университети.
 4. Престижни дипломирани програми по медицина, право, психология, бизнес, образование, фармация, стоматология и др.
 5. Разнообразна студентска популация включва 1200 международни студенти от 116 държави от пет континента.
 6. Съвременните съоръжения включват най-новите технологии в класната стая, усъвършенствани лаборатории и най-добрите изследователски библиотеки.
 7. Много от завършилите НСУ продължават да печелят магистри, докторанти или професионални степени в НСУ или други университети. Учениците участват в НСУ изследвания в области като медицина, океанография, рак, психология, стоматология и аутизъм.
 8. Студентите изграждат взаимоотношения, като участват в многобройни събития в общността, много от които се провеждат в НСУ. Нашият красив основен кампус е само на минути от плажа на Форт Лодърдейл, South Beach, Las Olas нощен живот и Everglades.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the ... Научете повече

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the world’s best beaches. With more than 26,000 students and 152,000 alumni around the world, you will find Shark Friends in every corner of the country – and beyond. Свиване