MA Стратегически маркетинг (CIM)

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед на курса

Ако се заемете с по-стратегическа роля в маркетинговата си кариера, онлайн MA Стратегическият маркетинг от Arden University ще ви оборудва с инструментите за успех. Ще спечелите по-широка перспектива за управленските маркетингови роли и ще се научите да анализирате данни, произведени от съвременни маркетингови инструменти, достъпни за професионалисти.

Чрез гъвкавия режим на обучение на Arden е по-лесно да спечелите своя магистър по стратегически маркетинг заедно със съществуващите си ангажименти и отговорности. Тази програма ще ви помогне да вземете кариерата си на следващото ниво, докато приближите организацията си до маркетинговите си цели.

Всички програми на Arden се доставят със силен акцент върху пригодността за заетост и успеха в кариерата. Тази професионална програма е акредитирана от Chartered Institute of Marketing (CIM), така че можете да сте сигурни, че вашата управленска кариера има най-добрата основа.

Модули за курсове

Стратегически маркетинг - (CIM):

Овладейте стратегическата страна на маркетинга и научете как да включите анализ на ситуацията, за да спечелите конкурентно предимство. Ще развиете ефективно вземане на решения, като научавате важността на устойчивия растеж, който се търси от всяка организация.

Международен маркетинг:

Разширете знанията си за маркетинг, като го разпънете до всички краища на света. Ще осъзнаете сложния характер на международния маркетинг и неговите различни етапи, научете се да планирате стратегически и да се вкопчите дълбоко в теориите, които стоят в основата на процесите на маркетинг в чужбина.

Овладяване на показателите - (CIM):

Научете се да играете цифровата игра с мощния инструмент за данни и да прегъвате цифровите си умения чрез вземане на информирани маркетингови решения. Овладейте изкуството на измервателните техники и разберете ролята на маркетинговите показатели в организацията.

Маркетингови комуникации:

С разбирането на теориите за маркетинговата комуникация, ще се потопите в поведението на потребителите и ще научите как насочването и позиционирането могат да бъдат използвани в своя полза. Ще срещнете и планиране и стратегическо мислене и как те работят ръка за ръка с управлението на връзките с клиентите.

Иновации в шофирането (CIM):

Открийте връзката между маркетинга и предприемачеството в този модул, фокусиран върху промените. Вие също така ще откриете употребите на вътрешния маркетинг, начините за подхранване на иновациите и прилагане на идеи, ръководени от маркетинга в бизнеса.

Управление на данни и вземане на решения:

С достъп до повече данни от всякога, тези, които са в състояние да обработват и тълкуват тези данни, добавят реална стойност към работното място. Фокусът на този модул е как да се интерпретират данните и да се вземат ключови бизнес решения, които оформят бъдещето на организацията.

Изследователски проект:

Този жизненоважен проект ви дава възможност да изследвате област по ваш избор, свързана с темата на програмата, и да развиете своите критични способности. Ще създадете изследователско предложение, изберете между конвенционална дисертация или академична статия и презентация, след което ще приложите всичките си знания от програмата, с възможност да свържете вашето изследване с действителните си нужди от работа.

Индустриални партньорства

Когато се запишете в магистърския курс за стратегически маркетинг , ще имате възможност да участвате в програмата за развитие на бизнес умения на Salesforce:


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Trailheads на Salesforce
Има 140 пътеки и 520 значки, които можете да избирате, обхващащи много аспекти на бизнеса, компютърните технологии и използването на Salesforce като инструмент за управление.

Как работи?
Участието с нашите индустриални партньори е напълно доброволно. Вашето участие или решение да не изучавате тези допълнителни екстри няма да окаже влияние върху степента ви или оценките, които получавате.

Какво казват нашите ученици:

116280_aa01zDAY.png

"Опитът с Arden University досега е фантастичен - те имат добри отношения със студентите и предлагат гъвкава схема на плащане. Бих препоръчал Арден на всеки, който иска да учи и работи едновременно."

Исмаил Салами,

Магистър по стратегически маркетинг

Изисквания за допустимост

За да имате право на този курс, обикновено трябва да имате:

  • Обединеното кралство отличие от минимум втори клас (2.2) или еквивалент.
  • За студенти, чието предварително обучение не се преподава на английски: IELTS 6.5 или еквивалент (не по-малко от 6.0 във всеки елемент).

Ами ако нямам академична квалификация?

Ние положително насърчаваме и разглеждаме заявления от тези, които имат значителен управленски опит (обикновено 5 години) и са в състояние да покажат своята мотивация да изучават програмата. Ние ще поискаме вашата автобиография и препратки в подкрепа на вашата кандидатура.

Такси

£ 9,550 (Великобритания

Последна актуализация Октомври 2019

За учебното заведение

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Научете повече

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Свиване