MBA дигитален маркетинг със специалност електронна търговия или продажби

Общ преглед

Описание на програмата

Тази MBA ви дава възможност да придобиете глобална и интегрирана визия за управление на бизнеса, чрез третиране на различни бизнес области в същото време, че изучавате задълбочени материали на дигиталния маркетинг. В допълнение, тя ви позволява да се специализират в продажбите или електронната търговия.

Университет Сума в двойна степен

Благодарение на споразумението между Европейския институт за висши учебни заведения и университета Summa, можете да изучавате висшето си образование, като придобиете американска двойна степен с тази програма. Признанието и заслугите на двете институции предлагат престижна формация на международно ниво .

Защо да изберете този MBA?

Вие ще станете цитиран професионалист, квалифициран да заемате мениджърски или междинни позиции, на дигиталния маркетинг, да научите по практичен начин и с най-новите мултимедийни новини стратегиите, техниките и инструментите на онлайн средата.

 • Защото това ще ви позволи успешно да се изправите пред предизвикателството на дигиталната трансформация в организациите.
 • Защото това ще ви даде глобална визия за компанията и дигиталния маркетинг, което ви позволява да разберете значението на тази област за постигането на стратегическите цели на организацията.
 • Тъй като ще се впуснете в най-новите онлайн маркетингови инструменти и тенденции и техните търговски последици, чрез живи сесии с експертни високоговорители по иновативни теми като управление на цифровите клиенти, Big Data, Blockchain или модели препоръки в електронната търговия.
 • Защото, като главен герой в обучението си, можете да изберете маршрута в електронната търговия или в продажбите, да дадете отличителен знак за вашата степен и да получите допълнителна диплома в зависимост от избраната специалност.
 • Тъй като ще бъдете обучени от експерт-обучител, избран от Google, за да получите сертификата за Google AdWords (Реклама за пазаруване).

програма

Общи теми

 1. Ръководство на високоефективните екипи
 2. Дигитален маркетинг
 3. Входящ маркетинг, дигитална реклама и маркетинг в социалните медии
 4. CRM и придобиването и управлението на клиенти. От маркетинг на електронна поща до принадлежност
 5. Мобилен маркетинг
 6. Финанси за вземане на бизнес решения
 7. Позициониране в търсачките. Google Adwords SEO, SEM и PPC
 8. Анализ, данни и цифрови изследвания
 9. Стратегическо управление: търсенето на конкурентно съвършенство
 10. Предприемачество и бизнес план
 11. TFM. Сертификат за пазаруване в Google

Маршрут за продажби

 • Цифрови продажби Съвместна икономика и стратегически съюзи
 • Канали за разпространение: Omni-канал
 • Предизвикателствата на търговското управление в цифровото общество: управление и планиране на продажбите
 • Тенденции и предизвикателства в маркетинга и продажбите - серия лекции

Маршрут за електронна търговия

 • Електронна търговия: Настояща ситуация и тенденции. Дизайн и маркетинг
 • Платформи, модели и управление на електронната търговия
 • Business Intelligence и Analytics, приложени към електронната търговия
 • Тенденции и предизвикателства в електронната търговия - цикъл от конференции

Близост и персонализация

Контактът на ученици, учители и преподаватели е непрекъснат през виртуалната платформа, той ще има и:

 • Общо наличност на материали 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
 • Повишаване на съмнения по всяко време на деня.
 • Непрекъснато общуване чрез дискусионните форуми.

Благодарение на това и структурата на съдържанието, оценката на програмите е фундаментално практична.

атестат

„Въпреки че съм онлайн, моят учител е бил наясно с моите академични и обучителни нужди по всяко време, така че съм много доволен, и прилаганата методология служи изключително за включване на учениците в нетрадиционен ход на обучение. Всеки от модулите на курса в техните казуси служи за разбиране на всички концепции и тяхното приложение в ежедневната работа на моята професия. Jimena Martínez Alvarado

Помощ за проучване - Финансиране

Институтът има програма за стипендии , която може да покрие до 65% от разходите за обучение . Във всяка покана се предлага ограничен брой стипендии въз основа на личното, професионалното или икономическото положение на кандидатите.

Съществуват и специални условия за финансиране, за да се помогне на студентите да поемат разходите за курса чрез система от разсрочени плащания.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Based in Spain, the Instituto Europeo de Posgrado is a Business School that offers a wide range of Online MBA and Masters designed to meet the requirements of its students. Over 1 million hours of cla ... Научете повече

Based in Spain, the Instituto Europeo de Posgrado is a Business School that offers a wide range of Online MBA and Masters designed to meet the requirements of its students. Over 1 million hours of classes are given each year through its on-line platform to students from different countries by teachers of the most prestigious Universities and Business Schools. The On-line Campus allows both teachers and students to... Свиване