Обзор на курса

Тъй като киберпрестъпността е в крак с новите технологии, организациите признават необходимостта от професионалисти, обучени да четат и използват данни, за да защитят бизнеса си. Онлайн магистърската програма за анализ на данни и управление на сигурността на ИТ от Arden University съчетава тези две дисциплини, за да ви даде възможност за усъвършенствана обработка на данни, за да се гарантира сигурността на вашите системи.

Гъвкавият режим на обучение на Arden прави по-лесно развиването на обработката на данни и управленските умения, наред с вашите съществуващи ангажименти и отговорности. Тази програма ще ви помогне да пренесете кариерата си на следващото ниво, докато защитавате и обезпечавате операциите на вашата организация.

Всички програми на Arden се доставят със силен акцент върху пригодността за заетост и успеха в кариерата. Тази програма е разработена в консултация с нашите световни възпитаници, за да ви помогне да вдъхновите и управлявате промените във вашия бизнес, с особен акцент върху управлението на проекта.

116491_UhzLVhzA.jpeg

Модули за курсове

Дизайн на данни

Разберете как да подхождате към данните чрез адресиране на ключови въпроси за очакваните резултати от дейността ви и изберете най-подходящия метод за събиране на данни. Ще се научите да проектирате подходи за внедряване и да прилагате инструменти и системи за събиране на данни, за да постигнете ценни резултати.

Обработка на данни и вземане на решения

С достъп до повече данни от всякога, тези, които са в състояние да обработват и тълкуват тези данни, могат да добавят реална стойност към работното място. Фокусът на този модул е как да се интерпретират данните и да се вземат ключови бизнес решения, които оформят бъдещето на организацията.

Визуализиране и интерпретация на данни

Придобиване на ключови умения за предаване на данни, които дават на предприятията значително конкурентно предимство, като се научат да представят тези данни по универсален начин, който може да бъде разбран от специалисти и неспециалисти.

Разработване на стратегия за информационна сигурност

Всяка организация, използваща ИТ решения, трябва да има план за управление на заплахите за сигурността. Научете повече за необходимите ефективни стратегии и как специалистите със специализирани познания могат да създават гъвкави решения за сигурност. Този модул се фокусира върху използваните технологии и стандартите за оценка, създадени за изготвяне на стабилни стратегии. Вие ще използвате казуси за оценка на настоящите стратегии и компютърни умения.

Управление на сигурността на ИТ

Излизайки отвъд проектирането на ефективни стратегии, научете се да управлявате тези стратегически решения чрез строго прилагане на политики и методи, които са от решаващо значение за съвременната киберсигурност. Проучете необходимите техники за управление на ИТ системите за сигурност за организации от всякакъв мащаб в този модул, като същевременно се научите да разработвате и изпълнявате планове за възстановяване. Ще оцените настоящите организационни практики, политиките, които го управляват, и препоръките за подобрение.

Управление на ИС

Устойчивите рамки на управление нарастват ежедневно по значение и играят ключова роля, която включва правни, икономически, политически и технологични въпроси. Този модул ще ви насърчи да оценявате и намалявате риска и да максимизирате ползите от различен софтуер и системи. Ще бъдете изправени пред предизвикателството да проверите текущите управленски подходи, да критикувате вашите колеги и да представите препоръки за бъдещи ревизии.

Изследователски проект

Този жизненоважен проект ви дава възможност да изследвате област по ваш избор, свързана с темата на програмата, и да развиете своите критични способности. Ще създадете изследователско предложение и изберете между конвенционална дисертация или академична статия и презентация. След това ще приложите всичките си знания от програмата с възможността да свържете вашите изследвания с вашите реални работни нужди.

Какво казват нашите ученици

116484_VeV-j-II.png

"Опитът с Arden University досега е фантастичен - те имат добри отношения със студентите и предлагат гъвкава схема на плащане. Бих препоръчал Арден на всеки, който иска да учи и работи едновременно."

Исмаил Салами,

Магистър по стратегически маркетинг

Изисквания за допустимост

За да имате право на този курс, обикновено трябва да имате:

  • Обединеното кралство отличие от минимум втори клас (2.2) или еквивалент.
  • За студенти, чието предварително обучение не се преподава на английски: IELTS 6.5 или еквивалент (не по-малко от 6.0 във всеки елемент).
Ами ако нямам академична квалификация?

Ние положително насърчаваме и разглеждаме заявления от лица със значителен управленски опит (обикновено 5 години), които могат да демонстрират мотивацията си да изучават програмата. Ние ще поискаме вашата автобиография и препратки в подкрепа на вашата кандидатура.

Такси

£ 9 500 (Великобритания

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 48 курсове в Arden University »

Последна актуализация Август 18, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Окт. 2019
Ян. 2020
Duration
18 - 60 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
6,957 EUR
Такси на година: 6 957 евро (Великобритания / ЕС), 6 957 евро (международни)
По място
По дата
Start Date
Окт. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Ян. 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Апр. 2020
Крайна дата за записване