MSc за анализ на данни и управление на ИТ сигурността

Общ преглед

Описание на програмата

Обзор на курса

Тъй като киберпрестъпността е в крак с новите технологии, организациите признават необходимостта от професионалисти, обучени да четат и използват данни, за да защитят бизнеса си. Онлайн анализ на MSc данни

Гъвкавият режим на обучение на Arden прави по-лесно развиването на обработката на данни и управленските умения, наред с вашите съществуващи ангажименти и отговорности. Тази програма ще ви помогне да пренесете кариерата си на следващото ниво, докато защитавате и обезпечавате операциите на вашата организация.

Всички програми на Arden се доставят със силен акцент върху пригодността за заетост и успеха в кариерата. Тази програма е разработена в консултация с нашите световни възпитаници, за да ви помогне да вдъхновите и управлявате промените във вашия бизнес, с особен акцент върху управлението на проекта.

Модули за курсове

Дизайн на данни

Разберете как да подхождате към данните чрез адресиране на ключови въпроси за очакваните резултати от дейността ви и изберете най-подходящия метод за събиране на данни. Ще се научите да проектирате подходи за внедряване и да прилагате инструменти и системи за събиране на данни, за да постигнете ценни резултати.

Обработка на данни и вземане на решения

С достъп до повече данни от всякога, тези, които са в състояние да обработват и тълкуват тези данни, могат да добавят реална стойност към работното място. Фокусът на този модул е как да се интерпретират данните и да се вземат ключови бизнес решения, които оформят бъдещето на организацията.

Визуализиране и интерпретация на данни

Придобиване на ключови умения за предаване на данни, които дават на предприятията значително конкурентно предимство, като се научат да представят тези данни по универсален начин, който може да бъде разбран от специалисти и неспециалисти.

Разработване на стратегия за информационна сигурност

Всяка организация, използваща ИТ решения, трябва да има план за управление на заплахите за сигурността. Научете повече за необходимите ефективни стратегии и как специалистите със специализирани познания могат да създават гъвкави решения за сигурност. Този модул се фокусира върху използваните технологии и стандартите за оценка, създадени за изготвяне на стабилни стратегии. Вие ще използвате казуси за оценка на настоящите стратегии и компютърни умения.

Управление на сигурността на ИТ

Излизайки отвъд проектирането на ефективни стратегии, научете се да управлявате тези стратегически решения чрез строго прилагане на политики и методи, които са от решаващо значение за съвременната киберсигурност. Проучете необходимите техники за управление на ИТ системите за сигурност за организации от всякакъв мащаб в този модул, като същевременно се научите да разработвате и изпълнявате планове за възстановяване. Ще оцените настоящите организационни практики, политиките, които го управляват, и препоръките за подобрение.

Управление на ИС

Устойчивите рамки на управление нарастват ежедневно по значение и играят ключова роля, която включва правни, икономически, политически и технологични въпроси. Този модул ще ви насърчи да оценявате и намалявате риска и да максимизирате ползите от различен софтуер и системи. Ще бъдете изправени пред предизвикателството да проверите текущите управленски подходи, да критикувате вашите колеги и да представите препоръки за бъдещи ревизии.

Изследователски проект

Този жизненоважен проект ви дава възможност да изследвате област по ваш избор, свързана с темата на програмата, и да развиете своите критични способности. Ще създадете изследователско предложение и изберете между конвенционална дисертация или академична статия и презентация. След това ще приложите всичките си знания от програмата с възможността да свържете вашите изследвания с вашите реални работни нужди.

Индустриални партньорства

Когато се регистрирате в MSc Анализ на данни

Cisco Networking Academy
Вземете истинско заземяване в най-ценните технически умения днес. Използвайте истинско оборудване, софтуер и симулатори, за да придобиете технически познания в поне 1 или 2 области на работа с високо търсене.

Trailheads на Salesforce
Има 140 пътеки и 520 значки, които можете да избирате, обхващащи много аспекти на бизнеса, компютърните технологии и използването на Salesforce като инструмент за управление.

Уеб услуги на Amazon
С нарастващото търсене на служители в облака, AWS Educate осигурява академичен шлюз за следващото поколение ИТ и облачни специалисти.

Как работи?
Участието с нашите индустриални партньори е напълно доброволно - изцяло зависи от вас дали ще попълните един, 10 или изобщо никакъв! Вашето участие или решение да не изучавате тези допълнителни екстри няма да окаже влияние върху степента ви или оценките, които получавате.

XD0KbdLqdiSnBEYy-ZZRIq4gCnjY3bA6aA-GdciBbVKPTMcruPF82N23ubjyvI2-8joOTKZBfjOMcCPjgiZeAwKcYlhCjjy1VVUYIp1mNvUM83a_v8SgI3_ZP9RdLA FobRnBRcZNSOj2dSJVM5qDRyP4KaPSjRsWw8TQgUwnpA_3aSdFYgiYa74e0sQl5A2bOZZOeBvYwNG2PdgptDpXSicvD1R17aeRCktaHYeOjt1qLnlou0guTd6t-Xag 9S2SzwTWklgUnDaO8Xf4zg4Qd2DomAyZwNOmxzGi6eiqlgSaDzOCP7m93IaOwbd9699HAorZPxig9lZueRsceZxWAStrfWZULfgEm-2j1M_atbn39urgBALFiIdFkQ

Какво казват нашите ученици

DSt3gVPhWc5KoGKejLaDAzl8dwwyeNgCEmKPJv3jbrmzPrlER1yWJYWVsHgwt9AKFWHzzms6qOhOqBW_QFxONfMx0w5PVdLCZw-9InTXjJ8pFC85YXqtSe8o6-Z2RItBj1uStYlR

„Ученето онлайн ми позволява да приспособя обучението си около моя работа и домашен живот. Тази степен ще ми помогне да взема трудни решения, които се изискват на изпълнителното ниво, и ще ме подготви за бъдеща роля на старши мениджър. "Реяз Ахмад Вани,
Стратегически ИТ мениджмънт на MSc
Индия


wwjw3mkveSfcp1Wheem8Uug7rvHtt7RyB-5HyrueadNDYXDZJpAZEkvJuQf_BRejbxDQxCLRNPy0FUgegwlLxOOZ5QhU3i3U0hx_u5_vMQniRvsH9v8I6IFuEhAJJQ

„Работя във финансовия и банковия сектор като експерт по защита на данните. Най-добрата част от тази програма беше фактът, че чувствам, че получавам полезни, практически знания, докато напредвам през курсовете. Това чувство е наистина мотивиращо, особено когато го сравнявам с моите изследвания в други академични институции. Гъвкавостта е още едно голямо предимство на програмата на Arden. "Микаел Де Абреу Калдас,
MSc управление на информационната сигурност
Белгия

Изисквания за допустимост

За да имате право на този курс, обикновено трябва да имате:

  • Обединеното кралство отличие от минимум втори клас (2.2) или еквивалент.
  • За студенти, чието предварително обучение не се преподава на английски: IELTS 6.5 или еквивалент (не по-малко от 6.0 във всеки елемент).
Ами ако нямам академична квалификация?

Ние положително насърчаваме и разглеждаме заявления от лица със значителен управленски опит (обикновено 5 години), които могат да демонстрират мотивацията си да изучават програмата. Ние ще поискаме вашата автобиография и препратки в подкрепа на вашата кандидатура.

Такси

£ 9 500 (Великобритания

Последна актуализация Октомври 2019

За учебното заведение

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Научете повече

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Свиване