MSc скрито разследване и специализирано разузнаване

Общ преглед

Описание на програмата

Разгледайте ролята на скритото разследване и специализираното разузнаване в борбата със сериозна организирана престъпност, тероризъм и заплахи от общността

Иновативната програма за тайно разследване и специализирано разузнаване изследва ключови теми, свързани с прикрити и разузнавателни въпроси, включително ефективност, стойност, законосъобразност, рискове и етика. Курсът включва по-широк спектър от теми, включително HUMINT събиране, извличане на разузнавателна информация, разследващи модели за интервю, скрити техники, основа на законодателството, механизми за надзор, споделяне на информация и анализ на местно, национално и глобално ниво.

Предаден от широко публикувани учени и от опитни практици в тази област, курсът също така изследва етичните и правни въпроси, повдигнати от тайната дейност и събирането на интелигентни данни, и ги поставя в рамките на настоящата академична литература.

133053_person-sunglasses-dark-hat.jpg

Ключова информация

PGCert / PGDip / MSc скрито разследване и специализирано разузнаване

Всички преподаватели на курса работят в Центъра за напреднали полицейски изследвания в Ливърпул (LCAPS) към университета в Ливърпул Джон Моурес. Те носят със себе си богат практически и академичен опит и обхващат изследователски теми, включително трафик на хора за снабдяване с търговия с наркотици; международен тероризъм; тежка и организирана престъпност; анализ на разузнаването и борба с тероризма; и много от тях имат богат опит в ролите на правоприлагането.

прогресия

Студентите могат да се запишат за:

  • PGCert (60 кредита)
  • PGDip (120 кредита)
  • Магистър (180 кредита)

Студентите, които се записват на ниво PGCert / PGDip, могат да се запишат отново в бъдещите години, за да повишат нивото на своята академична награда

продължителност

  • 11 месеца (PGCert)
  • 22 месеца (PGDip)
  • 27 месеца (MSc)

структура

60 кредита (PGCert), 120 кредита (PGDip) или 180 кредита (MSc) модули, доставени онлайн със свързани мултимедийни ресурси, дискусионни форуми, екипно сътрудничество и поддръжка на уроци

Наградени от

Ливърпул Джон Мурс Университет

Това е програма и квалификация на LJMU, като записването и доставката се администрират от Informa Connect. Курсът се преподава, оценява, гарантира качеството и се присъжда от университета в Ливърпул Джон Мур

Идеален за

  • Онези, които искат да започнат или развият своята кариера в областта на сигурността или разузнаването в публичния и частния сектор.
  • Професионалисти, които вече участват в областта на сигурността и разузнаването, които се стремят да подобрят своите знания, критично мислене и перспективи за кариера, като предприемат допълнителни квалификации.
  • Лица, които желаят да работят в разузнавателни, разследващи и кариерно ориентирани към сигурността или да получат повишение в публични, частни или международни организации. Той е идеален за онези, чиито планове за кариера включват справяне със сериозна организирана престъпност, тероризъм и въпроси на международната сигурност и би се възползвал от солидна академична основа в тази област.
  • Студенти, които се стремят да развият по-задълбочено разбиране на ключовите аспекти на разузнаването и скритото изследване и на света, в който живеем.

За университета в Ливърпул Джон Моурес

Механичният институт в Ливърпул е основан от хора с власт и влияние, които разпознават трансформативните ефекти на образованието и въздействието, което обучението и стремежът могат да окажат върху хората, общностите и обществото. Това беше първата подобна институция, основана в Англия.

Това малко, пионерско движение бе последвано от създаването на Ливърпулския институт и художествената школа и Морския колеж в Ливърпул, а през 1900 г. Ирен Мабел Марш открива кампуса на IM Marsh. Тези организации заедно положиха основите на университета в Ливърпул Джон Моурес, институция, която се разраства и процъфтява и продължава да предоставя възможности за всички.

Днес, с жизненоважна общност от 25 000 студенти от над 100 страни по света, 2500 служители и 250-градусови курсове, Университетът Ливърпул Джон Моурес е един от най-големите, най-динамичните и напредничави университети във Великобритания.

Програмата за изследвания на сигурността се осъществява от Центъра за напреднали полицейски проучвания в Ливърпул в Университета на Джон Лиуър. Университетът комбинира професионално признати квалификации с иновативни и социално ориентирани курсове. Центърът има изключителна репутация за научни изследвания, като академичният персонал редовно допринася за индустриални списания, консултативни групи, правителствена политика, както и редовно публично излагане чрез пресата и медиите.

За Центъра за напреднали полицейски изследвания в Ливърпул

Създаден през 2015 г., Центърът за напреднали полицейски изследвания в Ливърпул (LCAPS) има богат професионален, практически и академичен опит. LCAPS използва този опит за провеждане на изследвания и осигуряване на обучение в областта на полицията, превенцията на престъпността и съпътстващите професии в областта на сигурността.

Центърът за напреднали полицейски изследвания в Ливърпул обединява научно-изследователски персонал от целия университет.

Интердисциплинарното учебно портфолио на LCAPS снабдява студентите и практиците с уменията, от които се нуждаят, за да отговорят на сложните изисквания на съвременната полиция.

Портфолиото на обучаваните степени на Центъра за напреднали полицейски центрове в Ливърпул се разширява и LCAPS скоро ще предложи един от най-пълните портфейли от програми за академична полиция.

Такси

Магистър £ 7995
Следдипломна диплома £ 5995
Сертификат за следдипломна квалификация £ 3495
Такса за кандидатстване £ 400
Последна актуализация Апр. 2020

За учебното заведение

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group.

Informa is a leading international events, intelligence and scholarly research group. Свиване