Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за степен „магистър на науките“ са образователни програми, които изискват от студентите да завършат учебна програма, практическа подготовка и изследователска работа за да получат степен. Със степен MSc студентите имат възможност да нагласят своята степен в избрана област или специализация.

Областта на икономика и администрация е синтез на брой дисциплини. Студентите придобиват знания за бизнеса, макроикономиката, микроикономиката, финанси, публична политика и други дисциплини, и този комплекс знания осигурява здрава инструментална база за анализ и разбиране на национална и глобална икономическа картина.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

23 резултата за Икономически изследвания, Съединени Американски Щати, Дистанционно обучение Filter

MS Finance

Webster University Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Св. Луис + още 1

Магистърът по финанси (MS) * в областта на финансите има за цел да осигури количествено и цялостно проучване на финансовата сфера. Учениците ще напредват чрез корпоративни финанси, инвестиции, пазари и институции.

Магистър по финанси

Southern New Hampshire University
Онлайн обучение Задочно обучение 10 седмици Октомври 2019 Съединени Американски Щати Манчестър

Програмата „Магистър на финансите“ е предназначена за професионалисти, търсещи инструментите, знанията и аналитичните умения, необходими за анализ, вземане на решения и ефективна бизнес администрация в най-различни организации, включително нефинансови корпорации, банки, застрахователни компании, инвестиционни посредници и държавни звена.

Магистър по икономика

Johns Hopkins Carey Business School – Online and On-site
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Август 2020 Съединени Американски Щати Балтимор + още 1

Магистър по наука по финанси - онлайн-на място-и двете

Магистър по управление на кибер-риска (онлайн)

Mercyhurst University
Онлайн обучение Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Ери

Онлайн управлението на кибернетичните рискове на Mercyhurst интегрира традиционните елементи на управлението на риска с най-модерната наука в областта на сигурността на данните и кибернетиката, като ви предоставя умения за оценка и намаляване на кибернетичните рискове и защита на интелектуалната собственост.

Онлайн MS / Финансово съответствие и управление на риска

Albany Law School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Съединени Американски Щати Albany + още 1

Albany Law School се намира в столицата на Ню Йорк, където се помещава един от най-големите финансови центрове в света. Нашата програма за финансово съответствие и управление на риска използва това местоположение, за да осигури най-високо качество на обучението, което е предназначено да усъвършенства кариерата на работещите професионалисти

Магистър по приложна икономика

Georgia Southern University
Онлайн обучение Редовно обучение 2 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Statesboro

Целта на онлайн магистърската програма по приложна икономика (MSAE) е да предостави на завършилите аналитични способности в областта на икономическото развитие, финансовата икономика и регулаторните въпроси. Уменията и компетенциите, обхванати от тази програма, включват анализ на пазара, количествен анализ, анализ на регулаторната индустрия, финансова икономика и икономическо развитие. Тези способности представляват уникална комбинация от умения, които са необходими в обществото.

Магистър по счетоводство

Seton Hall University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 18 месеца Септември 2020 Съединени Американски Щати Южен портокал

Чрез онлайн програми като нашите MS в счетоводството ние предлагаме интелектуално предизвикателна среда, опит в реалния свят и подкрепата на една близка общност, която задвижва големи умове.

Магистър по икономика

Georgetown University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 21 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Джорджтаун

Програмата "Магистър на науките в областта на финансите" (MSF) в университета Джорджтаун взима днес най-добрите финансови специалисти и ги превръща в лидери в професията си. В основата на програмата е учебна програма от световна класа, която се състои от строги курсове, реални приложения, глобална перспектива и ангажимент към етичните ценности. Ще научите от първа ръка от факултет от изтъкнати учени и печелили награди професори, които се ангажират с висококачествено преподаване.

Магистър по приложна икономика

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Онлайн обучение Задочно обучение 1 - 2 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Вашингтон

Програмата за магистърска степен по приложна икономика развива умения за икономическо мислене и за изграждане и оценка на икономически модели чрез използване на иконометрия и други количествени техники. Това се осъществява чрез стриктна и взискателна учебна програма и талантлив и всеотдаен персонал от инструктори. Степента може да бъде преследвана на непълен работен ден или на пълно работно време. Всички бакалаври са добре дошли.

Магистър по счетоводство

Saint Mary's University of Minnesota Online
Онлайн обучение Редовно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Уинона

Напредва в счетоводно ръководство с онлайн Майстор на науката в счетоводството на университета "Света Мария" в Минесота. Разработена съвместно със съдружници със сертифициран експерт-счетоводител и главен финансов директор (CFO), програмата надхвърля овладяването на основните количествени способности и се фокусира върху уменията, необходими за усъвършенствани управленски роли като комуникация, етично лидерство и стратегическо управление.

Магистър по счетоводство

Benedictine University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати памучен

Онлайн магистърска степен по счетоводство на университета на бенедиктинците е предназначена да осигури на учениците от всички среди с дипломиран експерт-счетоводител (CPA) - придобито счетоводно образование. Независимо дали в момента сте завършили счетоводство, тази програма ви дава възможност да изпълните изискването на Илинойс от 30 счетоводни часа, за да се явите на изпита CPA (въз основа на преписите ви за бакалавърски курс) и да спечелите магистърската си степен след две години - кога и къде най-удобен за вас.

Бакалавър по научни изследвания в областта на личното финансово планиране

Kansas State University Global Campus
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати САЩ онлайн

Бакалавърът за лично финансово планиране предлага курсове по семейни отношения и вземане на решения, права на потребителите, застраховки, инвестиции и др.

Магистър по икономика

The University of Scranton Online
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Септември 2020 Съединени Американски Щати Скрантън

Модерно образование, което дава дълбоко внимание на трудните за намиране финансови умения. Ще изучавате учебната програма, вкоренена в строгостта на йезуитската традиция. Подгответе се да водите: кариерата си, вашия екип, вашата компания, само за 1 година.

Магистър по научни данни: финансова престъпност

Utica College Online
Онлайн обучение Задочно обучение 20 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Utica

Онлайн MS в информационната наука - финансова престъпност учи студентите как да анализират и да използват големи данни, за да предоставят иновативни идеи и решения в различни области. Корпоративни курсове Empha изследване дизайн и критична оценка на данни, използвайки теоретични модели, както и процес на вземане на решения и прилагане на решения, базирани на данни. Специализациите включват анализ на социални науки, бизнес анализ, киберсигурност, финансова престъпност и обща опция.

Онлайн MS в счетоводни и бизнес консултантски услуги

University of Baltimore, Merrick School of Business
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Маунт Върнън + още 1

Онлайн MS в счетоводни и бизнес консултантски услуги е идеална програма за студенти, които търсят изключително гъвкава, AACSB акредитирана, счетоводна програма, насочена към работещия професионалист.