$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистърът на науките съчетава теоретичното разбиране и практическите познания по специализирания предмет. След една или две години обучение студентът обикновено се изисква да завърши теза. Следдипломна квалификац… Научете повече

Магистърът на науките съчетава теоретичното разбиране и практическите познания по специализирания предмет. След една или две години обучение студентът обикновено се изисква да завърши теза. Следдипломна квалификация помага на студентите да се конкурират на пазара за по-добри работни места и по-високи заплати.

Какво представлява онлайн магистър по публична администрация? Цялостната програма включва практическо обучение, научни изследвания и курсове, насочени към това как функционира правителството. Всяко правителствено ниво е обхванато, вариращо от град и окръг до държавно и федерално. Участниците разглеждат връзката между политиката, държавните служители и разработването на политики. Студентите получават по-задълбочено познаване на политиката на управление и администрация, политическия анализ, вземането на правителствени решения и управлението на обществените програми. Курсовете могат да включват обществена безопасност и управление, политика и управление, околна среда и устойчивост, както и управляващи пазари.В някои случаи един студент може да се специализира в подполе, като наказателно правосъдие.

Завършилите се обучават в управлението на проекти, управление на времето и умения за критично мислене. Комбинираният набор от умения привлича потенциални работодатели от публичния и частния сектор, като отваря повече възможности за кариера.

Разходите за придобиване на магистърска степен варират между колежи и университети. Свържете се с институцията за приемане на институцията, която ви интересува, за да научите повече за разходите.

Завършилите се намират в работа с държавни, нестопански организации и частни компании. Някои дипломирани студенти поемат длъжности в образователни институции и мозъчни тръстове. Общите позиции включват мениджър на града, специалист по трудови правоотношения, одитор, администратор на човешки ресурси, инспектор по сигурността, секретар на кабинета, митнически инспектор и наказателно следовател. Заплатата зависи от фактори като местоработата, работодателя и специалността.Като цяло работниците в частния сектор печелят по-високи заплати. Най-голямо търсене на работа обаче е в рамките на държавните агенции.

Преследването на висше образование и кацането на мечтаната работа е на ваше разположение, когато се запишете в онлайн образователна програма. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Вашингтон, Съединени Американски Щати

Джон Хопкинс в администрацията на научните изследвания има за цел да подпомогне изследователите, включително тези, които понастоящем работят във висшето образование, правителс ... +

Джон Хопкинс в администрацията на научните изследвания има за цел да подпомогне изследователите, включително тези, които понастоящем работят във висшето образование, правителствените агенции и независимите фондации, както и тези, които се стремят да започнат кариера в научноизследователската администрация. Студентите ще проучат как изследователското предприятие се организира и ръководи в САЩ и в международен мащаб. -
MSc
Задочно
Английски
Онлайн обучение