Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за степен „магистър на науките“ са академични програми, които се предлагат от колежи и университети за студенти, които вече имат степен бакалавър. Придобиването на степен MSc подпомага на завършилите студенти за професионални и лични успехи.

Въпреки че ми присъстват дистанционни класове онлайн, няколко университета задръжте започване на няколко места. Можете дори да спрете приема на класове в продължение на много седмици през годината без отнемане и без да се хвърлят си студентски заеми в погасяване. Това е силен аргумент много хора гледат на при записване в дистанционно обучение класове.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

5 резултата за Спазване на законодателството, Дистанционно обучение Filter

Магистър на науката във финансовата престъпност и управление на съответствието

Utica College Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Utica

Онлайн Магистър по Наука в областта на Финансовата Престъпност и Управление на Справедливостта осигурява професионално обучение на лица, които желаят да развият своя опит в управлението на корпоративни и технологични ресурси за борба с финансовите престъпления. Програмата съчетава областите на управление, технология и аналитични умения с познания и разбиране на икономическата престъпност и съответствие от глобална гледна точка.

Онлайн MS / Финансово съответствие и управление на риска

Albany Law School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Съединени Американски Щати Albany + още 1

Albany Law School се намира в столицата на Ню Йорк, където се помещава един от най-големите финансови центрове в света. Нашата програма за финансово съответствие и управление на риска използва това местоположение, за да осигури най-високо качество на обучението, което е предназначено да усъвършенства кариерата на работещите професионалисти

Магистърска степен по право и частно богатство

University of Law Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 5 години Януари 2020 Великобритания Великобритания онлайн + още 1

Въз основа на вече придобитите знания от STEP Professional Postgraduate Diploma in Private Wealth Advising, MSc Law и Private Client Advice предлага магистърска степен със силен фокус върху развитието на умения и знания в областта на правото и съответствието.

Закон за магистратура и спазване на финансовата престъпност

University of Law Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 5 години Януари 2020 Великобритания Великобритания онлайн + още 1

Въз основа на знанията, вече получени от професионалната следдипломна диплома на Международната асоциация за съответствие, Магистърското право и спазването на финансовата престъпност осигуряват магистърска степен със силен акцент върху развитието на умения и знания в областта на правото и спазването на закона.

Закон за магистратура, управление, риск и съответствие

University of Law Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 5 години Януари 2020 Великобритания Великобритания онлайн + още 1

Въз основа на вече получените знания от Професионалната следдипломна диплома на Международната асоциация за съответствие, магистърското право, управление, риск и съответствие осигурява магистърска степен със силен акцент върху развитието на умения и знания в областта на правото и спазването.