Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за степен „магистър на науките“ са образователни програми, които изискват от студентите да завършат учебна програма, практическа подготовка и изследователска работа за да получат степен. Със степен MSc студентите имат възможност да нагласят своята степен в избрана област или специализация.

Програмите по счетоводство и финанси осигуряват подготовка на студенти за кариери в сфера на бизнес и мениджмънт. Примерите на учебни курсове са финансово счетоводство, прилагане на капитал, управление на рискове, стратегически анализ, лидерство, стратегическо управление, данъчни стратегии и информационни технологии.   

Справяне с държавните университети е далеч от оптимална опция. Частни училища предоставят много по-добра помощ в опита си дистанционно обучение. Няколко онлайн университет равенства учители и ученици на големи разстояния от всички краища на света. Това значително увеличава разнообразието в класната стая, дистанционно обучение и произвежда предизвикателна разговор между тези от изключително различни общности, региони и далечни култури.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

3 резултата за Счетоводство и финанси, Великобритания, Дистанционно обучение Filter

Магистър по бизнес администрация (MBA) (отгоре)

London School Of International Business - LSIB
Онлайн обучение Задочно обучение 6 - 10 години Отворено кандидатстване Великобритания Лондон

MBA (отгоре) е валидиран и присъден от университета в Чичестър, Великобритания.

Бакалавърска степен (с отличие) Интегративна здравна и социална грижа - 18 месеца

London School Of International Business - LSIB
Онлайн обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Лондон Великобритания онлайн + още 1

Гарантирането на вашите умения и знания никога не е било по-важно за професионалистите, участващи в променящия се и разширяващ се сектор на здравеопазването и социалните грижи. Курсът е разработен така, че да отразява променящите се изисквания на сектора на здравеопазването и социалните грижи. Курсът по интеграция за здравеопазване и социални грижи BSc (Hons) е предназначен да помогне на квалифицирани специалисти да ръководят развитието и да прилагат положителни промени в своята област на практика.

Магистърска степен по счетоводство и финанси

London School of Planning and Management
Онлайн обучение Редовно обучение 36 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Лондон

Курсът е предназначен да ви помогне да получите теоретични ресурси, които след това могат да бъдат приложени, за да практикуват. Курсът се развива вашата иновативна и динамична визия изисква в реалната бизнес среда.