Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за степен „магистър на науките“ са академични програми, които осигуряват задълбочено образование по съответна избрана дисциплина. Придобиването на степен MSc помага на студентите да усъвършенстват своите изследователски умения, критическо мислене, лидерски и комуникационни умения.

Програмите по счетоводство и финанси осигуряват подготовка на студенти за кариери в сфера на бизнес и мениджмънт. Примерите на учебни курсове са финансово счетоводство, прилагане на капитал, управление на рискове, стратегически анализ, лидерство, стратегическо управление, данъчни стратегии и информационни технологии.   

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

3 резултата за Счетоводство и финанси, Дистанционно обучение Filter

Магистърска степен по счетоводство и финанси (1 година) | на линия

London School Of International Business - LSIB
Онлайн обучение Задочно обучение 6 - 10 години Отворено кандидатстване Великобритания Лондон

Магистър Счетоводство Финанси Ви осигурява солидна разбиране на счетоводни и финансови принципи. Програмата ви подготвя за успешна кариера в областта на счетоводството, финансите или бизнес мениджър на високо положение.

онлайн MSC в счетоводството и финансите (18 месеца)

London School Of International Business - LSIB
Онлайн обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Лондон Великобритания онлайн + още 1

MSc Счетоводство и Финанси ви дава солидно разбиране на счетоводните и финансовите принципи. Програмата Ви подготвя за успешна кариера в областта на счетоводството, финансите или бизнес мениджъра на висша длъжност.

Магистърска степен по счетоводство и финанси

London School of Planning and Management
Онлайн обучение Редовно обучение 36 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Лондон

Курсът е предназначен да ви помогне да получите теоретични ресурси, които след това могат да бъдат приложени, за да практикуват. Курсът се развива вашата иновативна и динамична визия изисква в реалната бизнес среда.