Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за степен „магистър на науките“ са академични програми, които се предлагат от колежи и университети за студенти, които вече имат степен бакалавър. Придобиването на степен MSc подпомага на завършилите студенти за професионални и лични успехи.

Счетоводство е област на изследване, която включва бизнес анализ на фирми или икономически дейности на организация. Тази информация след това се докладва на управляващите лица, кредиторите или инвеститорите на организацията. Счетоводството иначе се сочи като предмет на финансово отчитане.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

4 резултата за Счетоводство, Великобритания, Дистанционно обучение Filter

Магистър по бизнес администрация (MBA) (отгоре)

London School Of International Business - LSIB
Онлайн обучение Задочно обучение 6 - 10 години Отворено кандидатстване Великобритания Лондон

MBA (отгоре) е валидиран и присъден от университета в Чичестър, Великобритания.

Бакалавърска степен (с отличие) Интегративна здравна и социална грижа - 18 месеца

London School Of International Business - LSIB
Онлайн обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Лондон Великобритания онлайн + още 1

Гарантирането на вашите умения и знания никога не е било по-важно за професионалистите, участващи в променящия се и разширяващ се сектор на здравеопазването и социалните грижи. Курсът е разработен така, че да отразява променящите се изисквания на сектора на здравеопазването и социалните грижи. Курсът по интеграция за здравеопазване и социални грижи BSc (Hons) е предназначен да помогне на квалифицирани специалисти да ръководят развитието и да прилагат положителни промени в своята област на практика.

Магистърска степен по счетоводство и финанси

London School of Planning and Management
Онлайн обучение Редовно обучение 36 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Лондон

Курсът е предназначен да ви помогне да получите теоретични ресурси, които след това могат да бъдат приложени, за да практикуват. Курсът се развива вашата иновативна и динамична визия изисква в реалната бизнес среда.

Онлайн MSc глобално счетоводство

The University of Law Business School Online
Онлайн обучение Редовно обучение 1 година Февруари 2020 Великобритания Великобритания онлайн

MSc Global Accounting предоставя следдипломна награда със силен акцент върху пригодността за заетост. Той е идеален за студенти с цифрова подготовка, които имат интерес да развият задълбочени специализирани знания и критично разбиране на ключовите аспекти на счетоводното отчитане в световен мащаб и по-специално кои искат да преследват, да напредват или да преминат към кариера в глобалната сфера счетоводство.