Онлайн доктор по международна политическа икономия

Международната програма за политическа икономия предлага образование, фокусирано върху подпомагане на хората да успеят в динамичната глобална работна сила. Тези умения включват критично мислене, познаване на множество култури и културен контекст, строги изследователски умения и способност за ефективна комуникация в редица среди. Студентите ще бъдат подготвени за аналитични и административни позиции в публичния, нестопанския и частния сектор, свързани с международните въпроси. Общо има 9 курса, 36 модула, които трябва да бъдат завършени. Тази програма ще завърши с независима изследователска теза. Студентите също ще имат възможност да публикуват статии в списанията под ръководството на нашите опитни преподаватели.

Окончателната квалификация ще бъде присъдена от Финансовия университет при правителството на Руската федерация. Това е професионална квалификация, която ще подобри кариерния ви път.

  • Обучение: 11000 долара
  • Продължителност: 15-20 месеца

123524_123516_Image002.jpg

акредитация

Методът на изследване на WEEI е одобрен от Европейския независим център за сертифициране в електронното обучение, както и международния стандарт за ISO-9001-2015. Финансовият университет на Русия е лицензиран от Федералното руско министерство на образованието.

Партниращи университети

Финансов университет към правителството на Руската федерация

Финансовият университет към правителството на Руската федерация е една от най-старите руски институции за обучение на финансови и икономически експерти в областта на висшето образование. Основана през 1919 г., сега тя обхваща всички региони на Русия чрез своята клонова система, предлагайки различни програми на всички нива на образование: бакалавър, магистър, доктор на науката, докторантура, кратки курсове и професионално обучение. Той е класиран като 3-ти най-реномиран университет в Русия от Forbes Русия и също така се счита за един от 500-те най-добри университета в света.

123525_123517_Image003.jpg

курсове

За да научите повече, моля кликнете върху www.world-executive-edu.com

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 1 курсове в World Executive Education Institute »

Последна актуализация Ноември 14, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
15 - 20 
Задочно обучение
Price
11,000 USD