PG Cert Business Management

Общ преглед

2 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Преглед

Нашият сертификат за следдипломна квалификация по бизнес мениджмънт предлага повишена квалификация, полезна за завършилите, които желаят да станат ефективни лидери и мениджъри.

След като завършите нашето PG Cert по управление на бизнеса, имате редица възможности да продължите личното и професионалното си развитие.

Можете да продължите пътуването си, като преминете към нашата програма за управление на бизнес MBM или можете да изберете да специализирате нашия курс MSc Business with Finance, MSc Business with Human Resources или MSc Business with Marketing.

Обучение и оценка

Въведение

Изучаването онлайн ви дава свободата да изучавате кога и къде ви е удобно - у дома, по време на обедния ви час или навсякъде другаде имате достъп до интернет.

Всички наши онлайн курсове са с индикативна продължителност на обучението, което е ръководство за това колко дълго ще продължи курсът Ви за завършване. Действителната продължителност може да бъде по-дълга или по-кратка в зависимост от скоростта на изучаване, избраните опции за обучение и наличието на модул. Възможно е да завършите обучението си по-бързо от индикативната продължителност на курса, като удвоите модулите в даден момент; Въпреки това, минималните продължителност на изследването се прилагат.

Всички наши курсове имат редовни начални дати през цялата година. Нашата учебна година е организирана в модули, обикновено с една или две седмици почивка между модулите и структурирана триседмична почивка за коледния период. Студентите ще получат график за курса по време на процеса на кандидатстване.

Методи на обучение и стил

Тъй като сме 100% онлайн университет, използваме виртуална учебна среда вместо традиционен университет. Системата следи и управлява учебния процес в реално време и ви предоставя незабавен достъп до вашите учебни материали.

Тази учебна платформа позволява на учениците и преподавателите активно да участват в разговори в реално време и можете да слушате и да гледате на живо лекции и семинари по интернет. Всички курсове се изнасят само на английски език.

Поддържате се през целия си курс от специален съветник на студентите и имате възможност редовно да взаимодействате със съучениците си и учителя си. За да сте сигурни, че получавате необходимата ви помощ от учителя си, ние ограничаваме размерите на нашите класове на 20 студенти.

Оценяване

Ние възприемаме въз основа на задачите подход към оценяването вместо на изпитите. Оценката за следдипломния сертификат по бизнес управление се основава на комбинация от писмени курсови работи.

Винаги сте запознати с текущите си временни степени още от началото на програмата, което ви позволява да оцените успеха на вашите текущи методи на проучване и ясно да определите областите, които да се подобрят. Ние вярваме, че тази прозрачност ви дава информацията, която ви е необходима, за да извлечете максимума от своя следдипломен курс. Ние постигаме това чрез:

  • като показвате маркировката си ясно в книгата си за оценяване, която можете да видите, когато влезете в платформата за обучение
  • Бързото обръщане на работата е оценено, за да се гарантира, че вашата книга за оценяване е винаги актуална
  • оценявайки работата си в модула, вместо да чакате изпитите в края на годината
  • като се уверите, че имате редовен контакт със Студентския съветник
  • простотата и прозрачността при разработването на нашите критерии за оценка

Също така имаме политика да гарантираме, че представената от студентите работа е автентична. Освен факта, че цялата работа често се оценява, използваме добре установена електронна система за мониторинг, за да проверим плагиатството.

Кариерни перспективи

Ние сме посветени на подобряването на пригодността за заетост сред нашите завършили. Нашите онлайн курсове ви дават възможност да подобрите перспективите си за кариера и да спечелите потенциал с комбинация от ключови умения, които са директно прехвърляеми на работното място.

Следдипломна квалификация е основно постижение и е високо оценено от работодателите. Последните проучвания показват, че завършилите с по-висока степен имат по-голяма вероятност да получат работа на професионално или управленско ниво и по-малко вероятно да бъдат безработни. За някои работни места, следдипломна квалификация може да бъде от съществено значение, за други тя предлага конкурентно предимство.

Тъй като компаниите търсят бизнес мениджърите с най-напреднали умения да реагират на промените в икономиката и на пазара, сертификатът за следдипломна квалификация в областта на бизнес мениджмънта може да ви даде конкурентно предимство, което ви е необходимо, за да преминете към тези позиции от по-високо ниво.

Специализираните знания и разбиране, които печелите, могат да доведат до възнаграждаване на кариера в управлението на бизнеса, банковото дело, застраховането, счетоводството, финансите, маркетинга, продажбите, търговията на дребно и човешките ресурси.

Изисквания за вход

Имаме гъвкави изисквания за влизане, които разглеждат както вашия академичен опит и опит, както и мотивацията ви да направите курса. Има два маршрута за влизане в нашата програма за управление на PG PG:

1. Академичен вход

За да удовлетворите изискванията за академичен входен маршрут за нашата програма PG Cert за бизнес и мениджмънт, трябва да имате най-малко следните квалификации:

  • Бакалавърска степен от одобрена институция, еквивалентна на степен "Великобритания" или съответна професионална квалификация.

Ако английският не е вашият първи език, IELTS (Academic) 6.5 или еквивалентен. Ако не притежавате IELTS или еквивалентна квалификация, изискваме от студентите да подадат безплатен онлайн тест по английски език.

Не е нужно да доказвате знанията си по английски език, ако сте гражданин на някоя от тези страни или сте завършили квалификация, съответстваща на степен в Обединеното кралство.

2. Отворете входния маршрут

Ние признаваме, че можете да придобиете умения по най-различни начини и че предишното академично представяне не е единственият индикатор за способността на кандидата. Следователно, ако не отговаряте на минималните академични стандарти по-горе, може да имате право да се регистрирате чрез нашия Open Entry Route.

За да удовлетворите изискванията за Open Entry Route за програмата PG Cert за бизнес и мениджмънт, трябва да отговаряте най-малко на следните критерии:

  • Професионален опит от най-малко пет години.
  • Английската езикова подготовка трябва да бъде на ниво, съответстващо на IELTS 6.5.
  • Ако не притежавате IELTS или еквивалентна квалификация, изискваме от студентите да подадат безплатен онлайн тест по английски език.

Не е нужно да доказвате знанията си по английски език, ако сте гражданин на някоя от тези страни или сте завършили квалификация, съответстваща на степен в Обединеното кралство.

Заявлението Ви ще бъде разгледано индивидуално, като се вземе предвид мотивацията ви за курс, предходен професионален опит и други умения, които демонстрират способността Ви да завършите успешно програмата.

Начини на плащане

Нашите такси са еднакви за всички студенти и всеки ще получи 10% отстъпка, ако плати предварително плащане на годишно обучение или такса за курс.

21-дневна гаранция за връщане на парите

Ако се регистрирате в нашата PG Cert Business Management програма, но решите, че онлайн обучението не е за вас, ще ви позволим да се оттеглите в рамките на 21 дни от началната дата, посочена в писмото за оферта. Ако сте платили първоначален депозит предсрочно, ще получите пълно възстановяване.

Последна актуализация Авг. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Научете повече

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Свиване
Колчестър , Великобритания онлайн + 1 Още По-малко