Управление на проекти на PG Dip (нефт и газ)

Ефективното управление на проекти е важно умение в бързо променящия се свят на нефт и газ. Тази конкурентоспособна индустрия изисква ефективно използване на всички ресурси и инструменти, за да предостави рентабилни и висококачествени енергийни услуги, а задълбоченото разбиране на предизвикателствата, пред които е изправено бъдещето на енергийните доставки, е от решаващо значение за успеха в дългосрочен план.

Този кратък аспирантски курс представя ключови концепции за управление на проекти за тези, които в момента работят в нефтения и газовия сектор, като същевременно развивате вашите професионални умения в комуникацията, управлението на времето, лидерството и работата в екип.

Заедно с изучаването на основни умения за управление на проекти, вие също ще се запознаете с теми като:

 • социалните, политическите и екологичните предизвикателства, присъстващи в различните географски пазари на нефт и газ,
 • социално-икономическите последици от бедствия и кризи,
 • важно стратегическо предизвикателство за съчетаване на предлагането с търсенето на енергия,
 • как да анализираме икономическите пазари чрез използването на аналитични инструменти,
 • утрешната енергийна индустрия, включително възобновяеми източници на енергия и спорни теми като fracking.

След като сте завършили курса, имате възможност да напреднете към пълно управление на проекта (Oil and Gas). Или, ако търсите по-общ бизнес курс с фокус върху нефтената и газовата промишленост, погледнете нашия бизнес с бизнес услуги и управление (Oil and Gas).

Защо сме страхотни

 • Проектиран специално за професионалисти в нефтената и газовата промишленост, които желаят да подобрят своите управленски умения.
 • Глобално признаване и валидиране от Университета в Есекс на 29-то място в The Times и The Sunday Times Good Guide Guide 2019.
 • Няма нужда да си вземете почивка - завършете този курс 100% онлайн и непълно работно време около съществуващата си работа.

Структура на курса

Степента на PG Dip Project Management (Oil and Gas) се състои от следните модули и при завършване е равна на общо 120 кредита на ниво 7.

Модули от ниво 7:

 • Управление: принципи и практики (20 кредита)
 • Управление на проекти (20 кредита)
 • Вземане на финансови решения (20 кредита)
 • Техники за управление на проекти (20 кредита)
 • масло
 • Бъдещето на петрола
 • Бизнес стратегия (10 кредита)

* Тези модули са основни и трябва да бъдат приети, за да се постигне наградата.

Обучение и оценки

Методи на преподаване

Изучаването онлайн ви дава свободата да изучавате кога и къде ви е удобно - у дома, по време на обедния ви час или навсякъде другаде имате достъп до интернет.

Нашите курсове се провеждат чрез виртуална среда за обучение (VLE), вместо в традиционния университетски град. Това означава, че ще имате достъп до учебните материали 24/7, включително:

 • мултимедийни лекции, съставени от писмено съдържание, кратки видеоклипове, анимация, аудио записи, инфографика, кратки тестове и мини-задачи,
 • дискусионни форуми, за да можете да разговаряте за съдържанието на курса с другите студенти,
 • на живо Q
 • цялостна електронна библиотека от учебници и академични списания,
 • подкрепа от академичния състав и вашия личен студентски съветник.

За да сте сигурни, че получавате подкрепата, от която се нуждаете от вашия преподавател, ние ще ограничим размерите на класа ни при 20 ученика.

Методи за оценка

Вместо да се безпокоите за изпитите, ще бъдете оценявани изключително чрез задачи. Това може да бъде чрез участие в дискусионни форуми в модулите, попълване на рефлективни списания или чрез подаване на по-дълги писмени части.

Ние се ангажираме да предоставяме чести и прозрачни отзиви по следните начини:

 • Нашите критерии за оценка са проектирани да бъдат прости и прозрачни.
 • Винаги ще знаете текущата си предварителна оценка, още от началото на програмата.
 • Ще можете ясно да виждате марките си в класната книга, когато влезете в платформата за обучение.
 • Налице е 7-дневен обрат за маркиране и обратна връзка от оценяваната работа.
 • Вие ще имате редовен контакт с вашия студентски съветник, с когото можете да обсъждате всякакви притеснения веднага след възникването им.

Продължителност на изследването

Нашият курс по планиране на проекти за потапяне (Oil and Gas) има индикативна продължителност на обучението от 16 месеца, което е ръководство за това колко време ще продължи курса. Действителната продължителност може да бъде по-дълга или по-кратка в зависимост от скоростта на обучение, избраните възможности за обучение и наличността на модулите.

Възможно е да завършите обучението си по-бързо от индикативната продължителност на курса чрез удвояване на модулите в определени моменти; въпреки това се прилагат минимални продължителности на обучението.

Нашата академична година е организирана в модули, обикновено с една или две седмици почивка между модулите и структурирана триседмична почивка за коледния период. Учениците ще получат график на курса по време на процеса на кандидатстване.

Всички наши курсове имат редовни начални дати през цялата година.

След успешното завършване на дипломата ви ще бъдете поканени да присъствате на церемония по дипломиране в университета в Есекс, университета в Колчестър.

Твоето бъдеще

Тази специализирана магистърска степен ще ви даде възможност да ускорите кариерата си в петролната и газовата промишленост, като преминете от междинни мениджърски роли към висши мениджмънт и дори към ролите на C-suite. Уменията за управление на проекти са също така преносими директно в широк кръг от индустрии, а кандидатите за работа, които демонстрират своето разбиране за техниките и практиките за управление на проекти, често се търсят за роли на високо ниво в рамките на консултантската дейност, финанси, маркетинг и продажби.

Изисквания за вход

Знаем, че много хора от нетрадиционни среди ще успеят в нашите курсове! Ето защо ние предлагаме два различни входни маршрута, като вземаме предвид Вашия предишен опит и съответна квалификация. Също така ще трябва да изпълните изискванията ни за английски език.

Освен това, трябва да преминете първата си задача в рамките на първите три седмици от курса, за да продължите с обучението си.

Академичен маршрут за влизане

За да удовлетворите изискванията за Академичния входен маршрут за нашето управление на проекти за потапяне (Oil and Gas), трябва да имате следните квалификации като минимум:

 • бакалавърска степен от одобрена институция, еквивалентна на диплома за отличие в Обединеното кралство или съответна професионална квалификация

Път за навлизане на работния опит

За да удовлетворите изискванията за маршрута за въвеждане на работа в нашия PG Management Project Project (Oil and Gas), трябва да отговаряте на следните критерии:

 • най-малко пет години трудов опит на управленско ниво

Изисквания за английски език

Тъй като нашите курсове се провеждат на английски език, се изисква високо ниво на владеене на английски език. Ако английският не е вашият първи език, английският ви език трябва да бъде еквивалентен на IELTS (академичен) резултат от 6,5. Не се притеснявайте, ако не притежавате IELTS или еквивалентна квалификация - ние предлагаме безплатен онлайн тест по английски език за оценка на вашите умения.

Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 37 курсове в University of Essex Online »

Последна актуализация Септември 1, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Duration
16 
Задочно обучение
Price
7,271 GBP