Filter
Сертификат на магистратура
Великобритания Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

А следдипломна сертификат е доста кратък образователна програма, която може да бъде спечелена от студентите, които вече имат асоциирано или бакалавърска степен. С попълването на тази учебна програма, студентите да подобрят тяхната специализирани знания, и те могат да бъдат в състояние да спечелят повече пари в избраните от тях кариера.

Завършили студенти, които завършват на международна програма за обучение или курс може да намерите редица позиции в частни и обществени институции. Докато някои хора избират да учат, други избират да преследват ръководни позиции в рамките на обучение в чужбина организации.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Международно образование, Великобритания

Teesside University

Този курс предлага настоящи и амбициозни професионалисти в областта на образованието, работещи в различни контексти, гъвкав път към получаване на сертификат за следдиплом ... [+]

Подробности за курса

Доставена чрез нашата онлайн платформа за обучение, вие ще научите в богата и възнаграждаваща онлайн среда, като участвате в професионални дискусии и общности на практика с практикуващи в различни международни контексти.

Ти ще:

да развият способността си да мотивират и вдъхновяват учениците да постигнат успех и напредък чрез прилагането на редица иновативни, креативни и адаптивни стратегии на преподаванеоткриване на приобщаващи и разнообразни стратегии за учене, преподаване и оценяване, за да придобият дълбочина и широчина на знанията и увереност в изпълнениетода насърчават критичното разсъждение и способността да свързват теорията с практиката, за да станат уверени, критични, креативни, адаптивни, артикулирани и вдъхновяващи преподавателиразвиване на вашето разбиране за международните образователни контексти и подходида се запознаят с научноизследователската практика и да демонстрират способността си да участват активно в образователни изследвания в контекста на практиката, за да подкрепят подобряването на обучението, преподаването и оценката.Структура на курса... [-]
Великобритания Мидълзбро
Август 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски