Filter
Сертификат на магистратура
Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за сертификат Postgraduate Certificate са вариант на образование, който осигурява задълбочени и фокусирани знания на студенти, които вече имат степен „бакалавър“. След завършването на такава програма студентите могат да напреднат в кариерата си и да поемат работни позиции с по-широки задължения и отговорности.

Някои образователни курсове и програми за международни може да предлагат редица специализации, която дава възможност на учениците да се съсредоточат върху своите страсти в областта. Участниците могат да избират да специализират в разработването на учебните програми, образование общността, политика и междукултурно общуване.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Международно образование

Teesside University

Този курс предлага настоящи и амбициозни професионалисти в областта на образованието, работещи в различни контексти, гъвкав път към получаване на сертификат за следдиплом ... [+]

Подробности за курса

Доставена чрез нашата онлайн платформа за обучение, вие ще научите в богата и възнаграждаваща онлайн среда, като участвате в професионални дискусии и общности на практика с практикуващи в различни международни контексти.

Ти ще:

да развият способността си да мотивират и вдъхновяват учениците да постигнат успех и напредък чрез прилагането на редица иновативни, креативни и адаптивни стратегии на преподаванеоткриване на приобщаващи и разнообразни стратегии за учене, преподаване и оценяване, за да придобият дълбочина и широчина на знанията и увереност в изпълнениетода насърчават критичното разсъждение и способността да свързват теорията с практиката, за да станат уверени, критични, креативни, адаптивни, артикулирани и вдъхновяващи преподавателиразвиване на вашето разбиране за международните образователни контексти и подходида се запознаят с научноизследователската практика и да демонстрират способността си да участват активно в образователни изследвания в контекста на практиката, за да подкрепят подобряването на обучението, преподаването и оценката.Структура на курса... [-]
Великобритания Мидълзбро
Август 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски