Filter
Сертификат на магистратура
Великобритания Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

А следдипломна сертификат е доста кратък образователна програма, която може да бъде спечелена от студентите, които вече имат асоциирано или бакалавърска степен. С попълването на тази учебна програма, студентите да подобрят тяхната специализирани знания, и те могат да бъдат в състояние да спечелят повече пари в избраните от тях кариера.

Тези, които имат цел да изградят кариера в сфера на образованието, трябва да получат съответна подготовка в програми за бъдещи педагози. За щастие, има голямо разнообразие от курсове, предназначени за студенти, които искат да получат педагогическа подготовка. Такива курсове се предлагат в различни учебни заведения навсякъде по света.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Педагогика, Великобритания

Teesside University

Този курс предлага настоящи и амбициозни професионалисти в областта на образованието, работещи в различни контексти, гъвкав път към получаване на сертификат за следдиплом ... [+]

Подробности за курса

Доставена чрез нашата онлайн платформа за обучение, вие ще научите в богата и възнаграждаваща онлайн среда, като участвате в професионални дискусии и общности на практика с практикуващи в различни международни контексти.

Ти ще:

да развият способността си да мотивират и вдъхновяват учениците да постигнат успех и напредък чрез прилагането на редица иновативни, креативни и адаптивни стратегии на преподаванеоткриване на приобщаващи и разнообразни стратегии за учене, преподаване и оценяване, за да придобият дълбочина и широчина на знанията и увереност в изпълнениетода насърчават критичното разсъждение и способността да свързват теорията с практиката, за да станат уверени, критични, креативни, адаптивни, артикулирани и вдъхновяващи преподавателиразвиване на вашето разбиране за международните образователни контексти и подходида се запознаят с научноизследователската практика и да демонстрират способността си да участват активно в образователни изследвания в контекста на практиката, за да подкрепят подобряването на обучението, преподаването и оценката.Структура на курса... [-]
Великобритания Мидълзбро
Август 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски
University of Essex Online

Това PG Cert Образование (Образователна практика) може да бъде постигната като самостоятелна квалификация или може да бъде първата стъпка към нашето PG Dip Education или ... [+]

Преглед

Искате ли бързо да подобрите собствената си преподавателска практика? Нашата 8-месечна PG Cert Обучение (Образователна практика) ще ви предостави необходимите знания и умения, за да приспособите методите на преподаване и учене, ресурсите и оценката ефективно за разнообразните нужди на обучаемия.

Работейки заедно с колегите си преподаватели, този курс разглежда професионалната практика във висшето образование, като в същото време предоставя умения и знания, за да се включи в редица практики, за да осигури непрекъснато професионално развитие, включително критичен размисъл, изследване и анкетиране и участие в дискурс със съответните общности на практика.... [-]

Великобритания Великобритания онлайн
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
8 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски