Професионална MBA онлайн (PMBA)

Общ преглед

Описание на програмата

Повдигнете кариерата си с гъвкавата и високоценна MBA програма на Bryant 100% онлайн

Можете да завършите MBA само за една година. Има пет приема на година. Стартирайте програмата, когато е удобно за вас и натоварения ви работен живот!

Защо да следвате MBA онлайн?

 • Спечелете степента си толкова бързо, колкото една година, докато работите на пълен работен ден.
 • Бъдете част от и получите достъп до широката мрежа на възпитаниците на Брайънт от 45 000 горди абитуриенти.
 • Тази програма на много конкурентни цени е идеална както за млади, така и за старши професионалисти с пет или повече години квалифициран трудов стаж.125852_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg Helloquence / Unsplash

Мисия

Мисията на програмата за онлайн степен на Брайънт Професионален MBA е да даде възможност на работещите професионалисти да развиват своите знания и умения в изпълнение на своите кариерни цели, като същевременно предоставят възможности за подобряване на работата на техните организации и осигуряване на лидерство и обслужване на избраната от тях професия. Специализираният факултет на Брайънт успешно снабдява студентите с аналитичните, технологичните и междуличностните умения, необходими за посрещане на предизвикателствата на работата на разнообразен и глобален пазар. Чрез тази програма студентите ще развият разбиране за основни бизнес знания, ще се научат как да прилагат тези знания за оценка, анализ и решаване на бизнес проблеми и ще развият опит в съчетаването на вземане на решения, основани на ценности, с решаване на бизнес проблеми.

Учебни цели

 • Разбиране и прилагане на бизнес знания: Ефективно прилагайте парадигми и концепции в бизнес домейни, за да решавате бизнес проблеми.
 • Осигурете ефективна комуникация: Развийте умения за писмена, устна и презентационна дейност, за да комуникирате ефективно между организацията и нейните заинтересовани страни.
 • Оценка на глобалните перспективи: Демонстриране на способността за интегриране на разнообразни и глобални перспективи за ефективно решаване на проблеми с управлението.
 • Провеждане на критично мислене: Анализирайте бизнес проблеми и ситуации от различни гледни точки и стигнете до подходящи решения за създаване на стойност.
 • Прилагане на предприемаческо лидерство: Оценка на икономическия потенциал на бизнес възможностите, разработване на стратегии за действие и убеждаване на препоръки за постигане на целите.
 • Изпълнете етични разсъждения: Разберете ролята на човешките ценности в бизнес контекст и обосновете план за действие за управление на всяко етично предизвикателство, с което се сблъсква или идентифицира организацията.

Кога мога да стартирам програмата?

Можете да избирате от няколко начални дати през цялата година; всеки семестър е 10 седмици:

 • Зимен семестър: 4 януари - 14 март 2020 г.
 • Пролетен семестър: 14 март - 23 май 2020 г.
 • Летен семестър 1: 23 май - 1 август 2020 г.
 • Летен семестър 2: 1 август - 10 октомври 2020 г.
 • Есен семестър: 10 октомври - 19 декември 2020 г.

Изисквания

Преди да стартирате програмата, вие трябва да завършите Стратегии за успех, които ще ви помогнат да успеете в онлайн програмата MBA на Брайънт. Ще се запознаете с онлайн технологичната среда, осигурена от системата за управление на обучението в Blackboard (LMS), и ще се запознаете с преподаватели, вашия треньор за успех и персонал в Bryant. Уменията за онлайн проучване, уменията за управление на времето и самостоятелното обучение също ще бъдат адресирани, за да гарантират вашия успех.

Какво трябва да включва моето приложение?

В допълнение към формуляра за кандидатстване ще трябва да изпратите декларация за целите, текущо резюме, една професионална препоръка от ръководител или ръководител (не колега), официални преписи от всички колежи / университети, които сте посещавали, и таксата за кандидатстване ( отказа за възпитаници на Брайънт).

Предлагате ли финансова помощ?

Студентите могат да кандидатстват за финансирани от държавата и частни кредити за образование. Гражданите на САЩ и постоянно пребиваващите граждани се насърчават да кандидатстват за финансова помощ чрез попълване на Безплатна заявка за федерална студентска помощ (FAFSA). В допълнение, Bryant University приема плащания директно от редица работодатели, които имат програми за подпомагане на обучението. В други случаи студентите могат да имат право на възстановяване на образователни разходи.

Как се класира програмата MBA спрямо другите?

Колежът за бизнес в Bryant University е акредитиран от AACSB International - Асоциацията за повишаване на колегиалните училища по бизнес. Брайънт е един от само 5 процента от колежи и университети в света, които печелят тази престижна акредитация. Също така, Брайънт MBA беше включен в изданието за 2018 г. на „Global MBA Rankings“, годишното ръководство, издадено от списание CEO. Тази програма беше наскоро класирана № 9 от колежа Консенсус.

Изисквания за кандидатстване

Bryant University се ангажира да запише курсове на студенти със силни грамоти, които показват високо обещание за професионален успех. За да бъдат допуснати до Професионалната програма MBA Online, кандидатите трябва да са завършили четиригодишен колеж или университет и минимум 5 години квалифициран трудов стаж (оценява се за всеки отделен случай).

Кандидатите трябва да представят:

 • Bryant University колеж по бизнес кандидатстване. Кандидатите попълват онлайн заявлението за допускане.
 • Официални преписи от ВСИЧКИ колежи и университети присъстваха.
 • Едно професионално препоръчително писмо от ръководител или ръководител (не колега). Препоръчителите могат да представят писмена препоръка на бланката.
 • Изложение на целите (максимум 500 думи). Целта на изявлението е да обясни защо кандидатът кандидатства за Брайънт, конкретната програма и как и двете ще помогнат на заявителя да постигне бъдеща цел. Моля, посочете и с какъв темп планирате да ходите курсове, за да можем да ви помогнем да планирате датата на дипломирането си.
 • Текущо резюме.
 • Такса за кандидатстване за 80 долара. (Отказ за възпитаници)
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... Научете повече

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Свиване

Акредитации

AACSB Accredited