Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 2 Онлайн обучение Дистанционно обучение Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Връзки с обществеността 2023

2 Онлайн обучение Дистанционно обучение Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Връзки с обществеността 2023

overview

Връзки с обществеността PR е мултидисциплинарна област, която съчетава маркетинг, реклама и други комуникативни усилия. Като цяло, целта на програмите и курсовете за връзки с обществеността е да се помогне на учениците да разберат как да се помогне на гражданите и бизнеса в свързване с медиите, определен пазар или на общността-най-голяма.

Придобиване на бакалавърска степен по изкуства е цел, която много хора се стремят да постигнат. Студентите, които придобиват бакалавърска степен BA, обикновено получават задълбочено образование и практическо обучение, което може да отвори вратите за възможности на професионална кариера.

Онлайн или дистанционното обучение се отнася до използването на електронни медии и информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в образованието. С онлайн обучението можете да получите достъп до образование по всяко време и от всяко място с налична интернет връзка.

read_more

filters

 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Маркетингови науки
 • Връзки с обществеността
 • Дистанционно обучение
fields_of_study
 • Маркетингови науки (2)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format