Онлайн обучение Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Управленски науки в Швейцария за 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Швейцария
  • Управленски науки
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)
  • Бизнес проучвания (2)
  • Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Изкуствознание (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Онлайн обучение Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Управленски науки

Студентите, които работят в сфера на организационен мениджмънт, могат да разгледат програми MBA по мениджмънт. Тези програми са за степен „магистър“ и тук се изучават счетоводство, маркетинг, бизнес право, логистика, комуникации, разрешаване на конфликти, етика, лидерство и връзки с обществеността.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Придобиване на бакалавърска степен по изкуства е цел, която много хора се стремят да постигнат. Студентите, които придобиват бакалавърска степен BA, обикновено получават задълбочено образование и практическо обучение, което може да отвори вратите за възможности на професионална кариера.