Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Онлайн обучение Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Бизнес администрация в Орландо, Съединени Американски Щати 2023

1 Онлайн обучение Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Бизнес администрация в Орландо, Съединени Американски Щати 2023

overview

North Orlando, град във Флорида и седалището на окръг Ориндж Каунти е прякор като "The Beautiful City". Има дълъг списък от колежи и университети, които обслужват града. Поради живописна красота и туристически обекти, околната среда на този град е идеален за висшето образование.

Бизнес администрация се занимава с дейностите, които трябва да бъдат завършени, за да се поддържа определено ниво на операции в една организация. Студентите, изучаващи тази област може да научи за управление, вземане на решения, финанси, маркетинг и производителността.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Бакалавър по бизнес администрация е бакалавърска степен, която може да бъде спечелена в течение на около три или четири години. Чрез придобиване на степен BBA студентите овладяват умения за критическо мислене, управление на времето и лидерски умения, които са необходими за успешна кариера.

read_more

filters

 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Съединени Американски Щати
 • Бизнес проучвания
 • Бизнес администрация
fields_of_study
 • Бизнес проучвания (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format