Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете 22 Онлайн обучение Задочно обучение Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Бизнес администрация в Съединени Американски Щати 2023

22 Онлайн обучение Задочно обучение Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Бизнес администрация в Съединени Американски Щати 2023

overview

Бизнес администрация се занимава с дейностите, които трябва да бъдат завършени, за да се поддържа определено ниво на операции в една организация. Студентите, изучаващи тази област може да научи за управление, вземане на решения, финанси, маркетинг и производителността.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Бакалавър по бизнес администрация е бакалавърска степен, която може да бъде спечелена в течение на около три или четири години. Чрез придобиване на степен BBA студентите овладяват умения за критическо мислене, управление на времето и лидерски умения, които са необходими за успешна кариера.

Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.

read_more

filters

 • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
 • Съединени Американски Щати
 • Бизнес проучвания
 • Бизнес администрация
 • Задочно обучение
fields_of_study
 • Бизнес проучвания (22)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format