Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Онлайн обучение Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Киберсигурност в Съединени Американски Щати 2023/2024

1 Онлайн обучение Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Киберсигурност в Съединени Американски Щати 2023/2024

Преглед

Правителствата, фирми и частни лица, всички използват компютри на дневна база. съществува Cyber ​​сигурност за защита на компютърните системи и споделени данни от кражба или повреда от всяко присъствие, че планира да се прави зло. Сигурността е постоянен проблем, тъй като технологиите се променят и престъпници заобикалят съществуващите мерки за безопасност.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Бакалавър по бизнес администрация е бакалавърска степен, която може да бъде спечелена в течение на около три или четири години. Чрез придобиване на степен BBA студентите овладяват умения за критическо мислене, управление на времето и лидерски умения, които са необходими за успешна кариера.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Съединени Американски Щати
  • Технологични изследвания
  • Информационни технологии
  • Киберсигурност
Области на обучение
  • Технологични изследвания (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение